Butterfly Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Wreszcie wczoraj sobie pośmigałam z moim "drzewem" :biggrin: ,było zaje..ście,polecieliśmy sobie kawałek na Gdańsk,zostałam mistrzynią prostej(buahaha) :biggrin: fajnie się latało. :crossy: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 :clap: super my dzis z Tysonem tez troszke polatali i :flesje: (ale tylko Ja) wiec dzien uwazam za udany :crossy: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 a Ja se byłem nad morzem, fajnie było tylko reszta ekipy zamulała :icon_evil: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 a Ja se byłem nad morzem, fajnie było tylko reszta ekipy zamulała :icon_evil: :wink: ożesz ty łotrze tyle się na Ciebie naczekaliśmy, a to bo zakręty, a to bo się bałeś wyprzedzać, a to że ręce bolą... a Ty nam tak teraz :eek: tak to się nie będziemy bawić, na następny raz zostajesz w domu i na drutach będzisz robił sweterki, (chociaż jakiś pożytek bo idzie Ci to szybciej niż jeżdżenie :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 a Ja se byłem nad morzem, fajnie było tylko reszta ekipy zamulała :icon_evil: :wink: Der Katy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Dzieki koledze Tyson za piatkowy tel - nie dalem rady Was zobaczyc, moze jeszcze sie innym razem sie uda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Michu uda się bankowo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) ożesz ty łotrze tyle się na Ciebie naczekaliśmy, a to bo zakręty, a to bo się bałeś wyprzedzać, a to że ręce bolą... a Ty nam tak teraz :eek: tak to się nie będziemy bawić, na następny raz zostajesz w domu i na drutach będzisz robił sweterki, (chociaż jakiś pożytek bo idzie Ci to szybciej niż jeżdżenie :icon_mrgreen: ) Przepraszam, bedzie lepiej. Następnym razem jak bedziecie grzeczni to zabiore Was do Władka, albo nawet na Hel :icon_eek: proponuje następny wek. trzeba koRZystać z ostatnich ciepłych dni :lalag: Edytowane 28 Września 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Bartez, następny week są Borki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Bartez, następny week są Borki. :eek: Tyson nie kazdy chyba tam leci :flesje: moze i racje maja oj bo bedzie :flesje: :flesje: :flesje: chodz pogoda chyba nas nie rozpiesci :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Der Katy :bigrazz: Kto Katował - było widać i SŁYCHAĆ. Myślałem że Ci zawory wylecą przez leonki. Następnym razem wyjadę godzinkę później bo Bartez tak zapierdzielał ... Nawet dziadek na starej ukrainie przez moment na kole mu siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Dzicioki! Sprawa jest... (Deleted by Keryn) Byl temat i go nie ma. Edytowane 1 Października 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pogubiłem sie trochę :icon_evil: Gdzie i o której mam być :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Umawianie się na Borki: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=121708&st=20 Czyli nie mieszamy w tym temacie :D :P Było- nie ma. :bigrazz: Edytowane 1 Października 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pogubi?em sie troch? :icon_evil: Gdzie i o której mam by? :icon_question: Tyson, spoko, trrzymamy si? pierwotnego planu. Jakby co - call Keryn, troch?... ... sama jecha?. Nie podoba si? - wypad :P Wszystko jest znowu jasne i klarowne. Podoba sie. Nie bylo tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi