KingRider Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Kinia, jutro wyjazd na BBZ na weekend (czego się nie pisałaś na wypad? Ech.... :icon_evil: )....... Leniwczy brak czasu....i tak zleciało, że BBZ w ten weekend. Pozostało mi tylko życzyć upojnych nocy i zabawy do świtu :flesje: :flesje: Tobie Mario również :crossy: :wink: P.S Mógłbyś w końcu zmienić avatar :icon_razz: Edytowane 4 Czerwca 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 heh nie mam jakoś koncepcji na avatara :bigrazz: no to pakowanko i krzyż na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) A tak zupełnie na marginesie i p.s.`owo, czy może ktoś, coś konstruktywnego, jeśli pogoda będzie oczywiście, planuje na weekend :icon_question: :icon_question: :icon_question: ...a weekend 13/14.06 :icon_question: może: 12-14.06.2009 XII Zlot Ogolny, Wenecja k. Żnina. Organizator: Harley-Davidson Club V2 http://www.harleyv2.pl/ :icon_question: :icon_question: :icon_question: Edytowane 12 Czerwca 2009 przez TYSON_R1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Marcin Twoje varadero mnie interesuje jutro bede dzwonil w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Marcin Twoje varadero mnie interesuje jutro bede dzwonil w tej sprawie No to gratki Mariusz nowego nabytku :crossy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 dzięki :notworthy: na razie to będzie stał w garażu przez jakieś dwa m-ce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 wiiiitam wszystkich poooo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugim czasie nie obecnosci widze ze mam kilkadziesiat stronic do przeczytania bo z leksza nie w temacie... przy okazji witam tych nowych :) Dozobaczyska na trasie... osobiscie planuje cos w czwartek badz tez piatek posmigac o ile dopisze pogoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 W końcu ktoś tu zajrzał... :buttrock: :notworthy: :lalag: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) a co bedziemy sie oszczedzac :D kurde wkońcu troche wolnego czasu mam :o licze ze jutro w miare pogoda bedzie zeby wyciagnac wierzchowca z garazu :o no i jak sie doprosiłem jest dzisiaj pogoda xD hehe a wiec wierzchowce pod... :D wiadomo o co chodzi i w drogę :D Edytowane 25 Czerwca 2009 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jeździ kto dzisiaj po 20??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ja dopiero przyjechalem, pierwsze śmiganie od m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_TRN Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 KingRider, chyba się widzieliśmy dziś, najpierw mijałaś mnie i kumpla na Viradze, a potem stałem na BP i zajadałem McFlurry'ego z McDonalda ;P Niebieskim GS-em byłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 całkiem możliwe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Na szybko i spontanicznie - jeżeli ktoś ma ochotę na grilla i browar dzisiaj - to Fort VI, Szosa Chełmińska, gdzie BMW VC (tam gdzie Bractwo Kurkowe też), impreza motocyklowa, przy wjeździe powiedzieć, że info od Grass i Azbesta :icon_mrgreen: Jak ktoś zalegnie, jest gdzie tyłek położyć do jutra. Jeżeli będę, to późno, po 2oo. W razie czego tel. w profilu, kto nie ma. pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 a no potwierdzam, żarełko z grilla całkiem całkie ( no do stopki sie chowa* :biggrin: ) wczoraj byłem, dziś też zajadę wieczorkiem na małe co nie co jak co to tu jest więcej http://www.veteranklub.ovh.org/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi