marekbuli Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja tyż z tym obywatelem powyżej nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja jade :clap: taaaaa Ty to najdłużej byłes i najwięcej widziałeś :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 no choć ja coś widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Co Wy mogliście zobaczyć jak od 6 rano browary ciągneliście jak małe koty mleko :biggrin: Ja to coś tam widziałem ale WY ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Co Wy mogliście zobaczyć jak od 6 rano browary ciągneliście jak małe koty mleko :biggrin: Ja to coś tam widziałem ale WY ???? A ja widziałem stópkę od Junaka a TY/WY jej nie widzieliście :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 A ja widziałem stópkę od Junaka a TY/WY jej nie widzieliście :icon_mrgreen: a ja przejrzałem na oczy jak mi sie piwo skończyło i zauważyłem orła cień i granaty i naklejki, a butów niewidziałem :lapad: , bo sie wam spieszyło do Miłosnej na kiszke<mniam> i nie zdązyłem wszystkiego zobaczyć i przymierzyć- tak to Wasza wina pijusy :icon_rolleyes: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Bartez,to są normalnie motonici Pifosze hi hi !! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 taaaaa Ty to najdłużej byłes i najwięcej widziałeś :clap: :biggrin: ja widziałem..... że tak będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Bartez,to są normalnie motonici Pifosze hi hi !! :cool: no dokładnie i mało tego: nieznają umiaru :icon_eek: :icon_razz: ja widziałem..... że tak będzie :( no juz nie płacz- następnym razem nas zawieziesz i bedzie oki :flesje: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 czy ktoś jedzie w połowie lutego do warszawy na targi? Można by nyło zmontować ekipę samochodową i zrzutę na paliwo. Interesuje mnie sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowolf Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 takie pytanko "świeżaka"... czy może jakieś spotkania, czy cokolwiek, jest organizowane w Toruniu :P... czy raczej słabo tutaj z integracją?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 czy ktoś jedzie w połowie lutego do warszawy na targi? Można by nyło zmontować ekipę samochodową i zrzutę na paliwo. Interesuje mnie sobota. Jak najbardziej jestem za :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Beowolf, niedawno było ostrowysokoprocentowe spotkanie, na które i tak niemal kilka tygodni się umawialiśmy :biggrin: ..ale częściej to jednak w sezonie na 2oo, tak więc jeszcze kilka kolejnych tygodni i do zobaczenia na pewno :crossy: Co do targów, qrna, i chciałabym, i powinnam być :icon_evil: Prawdopodobnie pojadę, ale dam znać do końca tygodnia, o ile nie będzie za późno ze zbieraniem ekipy. Jeden weekend na Ladies Night Yamaha wyrwałam z pracy, kolejny to jednak problem może być :/ Dam znać jak najszybciej. pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) To szykuj zamiane w pracy :smile: Doszły mnie słuchy, że Capirossi zawita na wystawe :lalag: Edytowane 26 Stycznia 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kinia to wkleisz chyba fote z Lorisem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi