GRASS Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 D..a, nie kulig! :bigrazz: Spotkanie w knajpie i koniec. Kinga jedna się wysiliła i załatwiła :lalag: , więc bez gadania powtórka z rozrywki z ubiegłego roku :biggrin: . Michał, rzuciłeś propozycje kuligu i innym "każesz" organizować, eeeeee...sanki to nie problem, ale cała infrastruktura - a ognisko, a procenty, a podwózka do chałupy po nocy towarzystwa? :bigrazz: Przychodź na browara i już:) Do zobaczenia więc. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Na kulig to ja moge na południe jechac :icon_mrgreen: a u nas?? little śnieg i jazda sankami po betonie, nieeee...juz nie ta zima co kilka lat temu :biggrin: Kaczmar chyba mam deya vu z poprzedniego roku odnośnie kuligu?? :icon_rolleyes: do zobaczenia!! obecnośc wszystkich obowiązkowa :icon_twisted: Edytowane 8 Stycznia 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 To do zobaczyska :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 mnie jedynie chodzilo o symboliczny kulig gdzie kazdy wezmie swoje sanki, tylko potrzebny pojazd do ktorego sie je przyczepi, spotkamy sie na Barbarce, krotka przejazdzka po lesie a pozniej prosto na kregielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Michał, a może trzymałeś siekrę odwrotnie i trzonek pękł ?? Moje sanki skończyły żywot parę ładnych lat wstecz. W lasku " na skarpie " na III Rubinkowie jest tor saneczkowy. No i szedłem do odcinki ale nie wiem skąd - wyrosło przedemną drzewo. Dalej nie piszę bo wiadomo. Nie było co zbierać + wybity ząb który schował się w zaspie. Do zobaczenia na kulkach :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Apropo połamanych sanek załączam link z fotką z mojego niedzielnego kuligu w cichym, do zobaczyska , pozdrówka dla wszystkich !! LINK DO ZDJĘCIA !! Edytowane 9 Stycznia 2009 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgadza sie - trzonek penkl od zbyt duzych naprezen i kilku uderzen przypadkowych w pien drzewa. Śnieg niby jest, ale nie za duzo - na kuligu nieuniknione byloby szorowanie plozami o piach, wiec musze przyznac racje wiekszosci :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 kurcze złośliwosc rzeczy martwych....bawcie sie dobrze :flesje:.....ale moze wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 a żonatym zawsze wiatr w oczy i nie tylko hehe Jo śniegu ni ma tylko milusie kręgle zostały i zabawa do białego rana( lub mokrego zimnego poranka) no miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ej ej, Buli nie szalej !! Nie tylko Ty masz GPS na palcu. Trzeba sobie jakoś radzić. Nie poddawaj się, walcz !! Fakt, za kawalera to było dopiero życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ej ej, Buli nie szalej !! Nie tylko Ty masz GPS na palcu. Trzeba sobie jakoś radzić. Nie poddawaj się, walcz !! Fakt, za kawalera to było dopiero życie.... taaa :bigrazz: juz przestańcie narzekać- starsi ludzie podobno tak mają, ale bez przesady :cool: :biggrin: ps. ja nie jade, bo mam korekcyjne ze środowiska i w-f (mam zaległości) :rolleyes: pozatym co ja miałbym z Wami robić?? :wink: :icon_razz: żartowałem- bede :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 a juz myślałem że będzie fajnie.... :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) a juz myślałem że będzie fajnie.... :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: a co chciałeś nie przyjść?? :lalag: ps ale mam zajebisty avatar co?? Edytowane 10 Stycznia 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 a co chciałeś nie przyjść?? :lalag: ps ale mam zajebisty avatar co?? no właśnie tak patrze że zabąbisty jest, ciekawe kto zdjęcie robił :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 joo bartez na hulajnodze leży hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi