MariuszJ Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 a ja jeszcze nie bylme, cos mi wtedy wypadloale jak teraz bedzie pogoda w niedziele to mam ochote sie na rybke przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Rybka bomba sprawa, dla mnie zawsze gwóźdź programu w wyjeździe nad morze to smażona fląderka, tym razem się nie udało, był za to kurczaczek made by: ciocia St@fa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 co tam ciekawego słychowaćdawno mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jeśli rybka to raczej w sobotę, w niedziele marne szanse ( ma wiac i padac). Trza wykorzystac sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 jutro bym bliżej pośmigał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 no to duuuzo kilometrowja zmykam do pracy, jak jutro bedzie pogoda w miareto pryskam na A1, czytalem ze trzeba z pelnym bakiem jechacbo nie ma zadnych stacji jeszcze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jakbyś zgadł, znajomy który z nami jechał intruzem vs1400 ledwo traskę przejechał na pełnym baku, także lepiej zatankować , tym bardziej jak ktoś ma niewielki zbiornik , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 to jak ustawiamy sie na jutro??moze jeszcze raz A1, chetnie bym sie tam przejechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 dlaczego niektórzy muszą pracować w weekendy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 (edytowane) dlaczego niektórzy muszą pracować w weekendy :banghead:No bo takie jest odwieczne prawo natury: żeby ktoś mógł się opierd*lać - ktoś musi zapier*alać :icon_mrgreen: Pozdrawiam :) Ps. Jeśli pogoda pozwoli jestem chętny na małą traskę.Pisać propozycje :wink: Edytowane 26 Października 2008 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 bede o 13 nowego czasu na orlenie w swieciu czekal jak ktos ma ochote to zapraszampzodr Mariusz P S rety zeby ostatnio cos na forum napisac to trzeba cudubynajmniej u mnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 rety zeby ostatnio cos na forum napisac to trzeba cudubynajmniej u mnie :biggrin: pzodr MariuszP S No właśnie nie odzywasz się - a ja z Ukrainy wróciłem. I mam coś dla Oli a z tobą gościu -- to sie zobaczy :icon_mrgreen: szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jarek witam, no jak o to :flesje: chodzi to koniecznie :) a co do A1 to zrbilismy z kumplami caly bezplatny odcinek w 20 min :icon_eek: do Tczewa na kawke i z powrotem, ale nie szlo juz tak szybkobylo pod wiatr. bandzior polecial 240 km\h i kurcze wiecej juz nie chcial :biggrin: musze go sprzedac i chyba jakąś R1 zapodac :bigrazz: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wstępnie szykuje się impreza w trójmieście ok 8 listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Opowiedzcie prosze niewtajemniczonym na jakim odcinku jest otwarta autostrada - 20 mni to ok 50 km - czyli niewiele... dochodzi chociaz do Wisly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi