bartez Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Byłem widziałem podziwiałem :-).Dobrze że ma ABS to mi Maro w dupe nie wjedzie :biggrin: jo i może jeszcze na automacie jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Witam, pozdrawiam brać ToruńskąJa jak na razie śmigam MZ etz 251 :biggrin: ale jak byście planowali jakiś bliski wypadzik, to z chęcią się zintegruję...w miarę możliwości "przecinaka" :) mam nadzieję, ze już następny sezon będę mógł inaugurować czymś większym :banghead: pozdro Edytowane 31 Maja 2008 przez tas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 jo i może jeszcze na automacie jest??jo w automacie i ma centralny zamek, system automatycznego parkowania, podłokietniki, podgrzewane lusterka no i oczywiście parzy kawę :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 a na koło idzie z 5 biegu?bo jak nie, to nie 'motor' je :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam jakby ktos byl ewentualnie zainteresowany to sprzedaje moje moto sv 650 s 2003 rok. wiecej info: http://forum.motocyklistow.pl/Sv-650-S-200...tka-t99322.html pozdrawiam Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no to zmiana juz nastapila w garazu stoi fazerek '04 :banghead: teraz tylko przeprawa w urzedach i w droge :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no kolego..gratulacje..nic tak nie cieszy jak nowy motur w garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikesti Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 to może i mi sie uda sprzedać moto : http://allegro.pl/item383797597_suzuki_gsx...a_racefit_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no to zmiana juz nastapila w garazu stoi fazerek '04 :biggrin: teraz tylko przeprawa w urzedach i w droge :) pozdroNo to gratuluje jedynej słusznej decyzji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja również gratuluję nowego nabytku. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jest taki plan żeby forumowicze w miare własnych możliwości zarezerwowali sobie weekend 11-13 lipca w celu odbycia oszałamiającej podróży w okoloce Zbiczna na pojezierzu brodnickim. W planie: - :biggrin: - spanie w namiotach :biggrin: - picie piwska :biggrin: - hałasowanie po nocach ;) - szczelanie z tłumników i z gumy balonowej :biggrin: - i-co-komu-jeszcze-do-łba-szczeli :banghead: koszt za pole, poniżej granicy opłacalności poruszenia tematu koszt piwska itp. wprostproporcjonalnie zależny od pojemności brzucha i wytrzymałości głowy. W okolicy jest fajna knajpa w której da się popląsać w razie potrzeby, a nawet coś zjeść, St@f donosi również, że jest tam gdzieś stawik zarybiany w którym nawet ja (absolutne beztalencie w kwestii łowiectwa wodnego) złepie sobie rybke na kolacje. Polecam i zaprzaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panax1 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam serdecznie. :) Poszukuję ludzi z Torunia,lub okolic lubiących dłuższe lub krótsze wypady na swoim ukochanym MOTO :wink: Jak widzicie na forum Bydgoszcz już działa i chwała im za to.Czekam na wszystkie Posty.Pozdrawiam :banghead: .ja kolego jestem chetny na taki wypad np w ten wekend jestem z bydgoszczy krotrzy wypad czy dluszy bez roznicy czekam na imfo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jest taki plan żeby forumowicze w miare własnych możliwości zarezerwowali sobie weekend 11-13 lipca w celu odbycia oszałamiającej podróży w okoloce Zbiczna na pojezierzu brodnickim. W planie: - :crossy: - spanie w namiotach :eek: - picie piwska :D - hałasowanie po nocach :buttrock: - szczelanie z tłumników i z gumy balonowej :evil: - i-co-komu-jeszcze-do-łba-szczeli :) koszt za pole, poniżej granicy opłacalności poruszenia tematu koszt piwska itp. wprostproporcjonalnie zależny od pojemności brzucha i wytrzymałości głowy. W okolicy jest fajna knajpa w której da się popląsać w razie potrzeby, a nawet coś zjeść, St@f donosi również, że jest tam gdzieś stawik zarybiany w którym nawet ja (absolutne beztalencie w kwestii łowiectwa wodnego) złepie sobie rybke na kolacje. Polecam i zaprzaszamZgłaszam pytanie:po pierwsze primo: czy tradycji zadość się stanie i są przewidziane inne atrakcje tj. nabywanie zapiekanek o godz. 4 nad ranem za zupełną darmochepo drugie primo: nabywanie lodów prosto z lodówki również o ww. godzinie, jak również za freepo trzecie primo: rzucanie kulami bilardowymi do rzeki tudzież głazami.. :lalag: Wtajemniczeni wiedzą o co choo .Ps. jak będzie tak gorąco jak rok temu to nie jadę ;) (joke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłaszam pytanie:po pierwsze primo: czy tradycji zadość się stanie i są przewidziane inne atrakcje tj. nabywanie zapiekanek o godz. 4 nad ranem za zupełną darmochepo drugie primo: nabywanie lodów prosto z lodówki również o ww. godzinie, jak również za freepo trzecie primo: rzucanie kulami bilardowymi do rzeki tudzież głazami.. :buttrock: Wtajemniczeni wiedzą o co choo .Ps. jak będzie tak gorąco jak rok temu to nie jadę :lalag: (joke) a o tłumikach zapomniałeś?? rasowanie ZZRa o 5 rano :) ja sie pisze na to przedsięwzięcie ale jade golfem- ma kilme i w ogóle fajniej i wygodniej- muzyczka tyrlityrli i takie tam... ;) Psy: niewiem co moja piękna szkoła wymyśłi.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 a o tłumikach zapomniałeś?? rasowanie ZZRa o 5 rano :icon_mrgreen: ja sie pisze na to przedsięwzięcie ale jade golfem- ma kilme i w ogóle fajniej i wygodniej- muzyczka tyrlityrli i takie tam... :icon_twisted: Psy: niewiem co moja piękna szkoła wymyśłi.......... ino dresa nie zapomnij, a no i oczywiście sandałów i skarpetek, bo może być gorąco :icon_mrgreen: a no i 12 ego czyli w sobotę jest inscenizacja pod Grunwaldem, można wyskoczyć link do mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi