Bartas Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Szczegoly sa tutaj: www.motobydzia.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Niestety motobydzia od kilku dni mi sie nie wyswietla (ich problem z serwerem?) Jak ktos ma info to niech ladnie tutaj wklei :icon_mrgreen: bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 'ZAKOŃCZENIE SEZONU BYDGOSZCZ 2006' 16 września ( sobota ) 2006 r. od godz. 11.00 zapraszam MOTOCYKLISTÓW na regionalne zakończenie sezonu motocyklowego i spotkanie przy grillu z mieszkańcami Domu Pomocy Społecznej w Bożenkowie.Miejsce zbiórki - plac przed gmachem Telewizji Polskiej - ul. Kujawska 7 - godz. 11.00 Plan spotkania:- Godz. 11.00 - 12.00 - zbiórka motocyklistów na placu przed gmachem telewizji- Godz. 12.00 - przejazd ( pod eskortą Policji ) ulicami Bydgoszczy do Domu Pomocy Społecznej w Bożenkowie W programie spotkania z pensjonariuszami m. in.:*grill przy muzyce biesiadnej*grochówka Organizator:Zbigniew Gintertel. 602 115 901 lub 880 269 995 Sponsorzy:- Best Bike Sp. z o.o.- Japan Bike- Yamaha P.W. UNI-CAR S.A.- MKD STAL - TECHNIKA- PROSIACZEK Sp. z o.o. Kraplewice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Skoro tak to ja sie pisze :icon_mrgreen: Bede moim czarnulkiem z plecaczkiem, moze jakos sie umowic w konkretnym miejscu panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Dobrze by bylo, jakies propozycje? Zawsze mozna tez sie poszukac po tablich rejestracyjnych :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rieter Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam,Ja również spróbuje sie pojawic. Jaki bedzie tajny znak-sygnał? :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 niech kazdy forumowicz ma podpalona WSKe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Kurcze czasu pozostalo niewiele a my jeszcze nie wiemy jak sie spotkamy.Bartka sprobuje namierzyc po rejestracji:CNZ M527 - Moj moto ma blache CB 1214Ja przypinam sobie zwykle identyfikator z emblematem forumowym, ale sie jeszcze nie zdarzylo aby ktos mnie dzieki temu zidentyfikowalPodczas spamowania na forum wszystko wydaje sie proste ale na miejscu nie mysli sie juz tak o spotkaniu.Mozna tez zadzwonic na kom 504 345 509 - jest nas 4 chetnych, Tomek z Chelmzy takze bedzie wiec spotkanie forumowiczow byloby bardzo liczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciho Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 OK a wiec Michal mianowales sie wlasnie punktem kontaktowym :flesje: Zatem bede szukal zielonej kawy o podanych numerach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Michal: CZN M527 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 CTR 17SF jak co, ale głowa będzie mi chodzić dookoła na pewno kogoś wylukam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Niestety mnie nie bedze- do 14 jestem w pracy. Chyba ze jezeli jeszcze impreza bedzie to sie pojawie(wimy:)Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 to wtedy w Bozenkowie bedzie juz impra, o 12:30 wyjazd z Bydg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) No i zezon podobno zakończony, ale nie dla mnie.Pogoda świetna ,więc jazda.!!!To co dzisiaj widziałem to szok .Jade sobie od Zosi i Zbyszka jakieś 160km/h ,a tu jakiś chopper mie wyprzedza,no dobra .Prubuje go dogonić , z ciekawosci co to jest ,lece za nim 220km/h,to wszystko na co moją Suzi stac ,ale tylko światełka widze.Udaje mi się go dopaśc w Brzozie jak go czerwone światełko przystopowało ,po rozmowie z gościem okazuje się ,że to Honda 1800vtx z tuningowanym silnikiem i spojlerami jak w ścigu.mówie wam ,zbaraniałem . Z pod światełek ta sama historia , ja maneta do końca ,a koleś znika jak rakieta.!Wydawało mi sie ,że jade na jakimś komarku.Nie wiedziałem , że bez owiewek można posówać ponad 220km/h , w dodatku rozciągnięty jak pająk,a ten gościu był tego przykładem, wiem coś o tym bo przez jakiś czas jezdziłem na IntruderzeI to na tyla Pozdrawiam. Edytowane 16 Września 2006 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Dla mnie sezon tez nadal trwa :buttrock: Malo brakowalo, a bym nie przyjechal na zakonczenie... W Łabigrodzie jakis koles cofal busem i nie zauwazyl GS'a... Straty- 2 pekniecia na blotniku dlugosci 3 i 4 cm. Moto juz sie chwialo, zeby sie przewrocic na bok... Heh. A zakonczenie ok, odnalazlo sie MichalaKaczmara, TomkaXJ, Loko... i Darek na Bandziorze sie tez znalazl :flesje: . Jak macie foty to powymieniajmy sie nimi na maile, bedzie wiecej do ogladania :( . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi