KingRider Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam! wyprowadza ktos jeszcze swoje maszyny ze stajni :biggrin: ? wczoraj była nawet nie zła pogoda na latanie nA okolo komina :flesje: dzisiaj niestety pada :clap: czy ktos sie wybiera na rozpoczecie sezonu na Jasną Góre????http://forum.motocyklistow.pl/Pielgrzymka-...008-t85239.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 No ja chciałem sie wybrać do Częstochowy, napewno będe się starał jechać na otwarcie ne Bemowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Grono chętnych na te 2 imprezy jest na pewno dużo szersze. Ja też jestem oczywiście ZA . Gadałem z Darkiem i Tomkiem, no i oni też są ZA. Jest jeszcze trochę czasu, ale warto sobie zarezerwować tę datę. Kinga - twardziele jeźdzą cały rok. Przeszkodą jest tylko śnieg. A ja ostatnio i bez śniegu bym szlifa wychaczył. Ulice są bardziej zabrudzone i bym się "przejechał". Trzeba po prostu mocno uważać i tyle :icon_eek: .Bemowo też jest brane pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 No ja chciałem sie wybrać do Częstochowy, napewno będe się starał jechać na otwarcie ne Bemowie Wiroś do Częstochowy będziemy mieli "rzut beretem" z Tych i Katowic, więc ja również sie wybieram, tym tazem na swojej " bestii" :) a co do Warszawki...czas pokarze Pozdrawiam....aaaa i wkońcu zapisałam sobie Twój służbowy numer ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam,Czestochowa obowiazkowo...juz zapisane w kalendarzu :flesje:.. pogoda dobra..a Biedrona wypatroszona :wink:co robic.. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 mi niestety w terminie czestochowy kletno przypadai zjazd O.O.O. moze w niedziele wczesnie rano wyjedziemy......ale watpie ;) :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) jutro są Mikołaje 2007 Bydgoszczimpreza charytatywnaszczegóły:http://www.motobydzia.com/phpBB/viewtopic....r=asc&start=660http://www.motobydzia.com/phpBB/portal.phpNiestety ja się nie zjawię, trzyma mnie jeszcze choróbsko. Pozdro Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 musze sie pochwalic ze przez ten wekend zrobiłem cos ponad 300km na moto oczywiście :) zdjęcia z dzisiejszych akcji mikojaje: http://picasaweb.google.com/matata176/Miko...Motocyklach2007 http://picasaweb.google.pl/blumas2005/Miko...078425771259666 zdjęcia nie są mojego autorstwa, ale chyba nikt nie bedzie miał nic przeciwko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 oj chyba nie :bigrazz: juz nie wytrzymalem i na motobydzi ogladalem relacjeżałuje, ze nie moglem tam byc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) :D musze sie pochwalic ze przez ten wekend zrobiłem cos ponad 300km na moto oczywiście :crossy: :) chwalipięta :biggrin: Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Wiroś do Częstochowy będziemy mieli "rzut beretem" z Tych i Katowic, więc ja również sie wybieram, tym tazem na swojej " bestii" :banghead: a co do Warszawki...czas pokarze Pozdrawiam....aaaa i wkońcu zapisałam sobie Twój służbowy numer :crossy: A zabierzesz mnie ze sobą piękna? :crossy: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Pogoda w niedziele rzeczywiscie byla odpowiednia do jazdy - moze troche zimno ale jak na grudzien - the best Ja nie myslalem o motocyklu bo mam zbyt duze zaleglosci w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 WitamMam na imie Patryk. Jezdze Yamaha R6. Jestem z Grudziadza wiec calkiem niedaleko Torunia. Moze jakis wspolny wypad w przyszlym sezonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja najbardziej ,bedzie gdzie jeździc bo tak jak mowisz do Grudziąca nie daleko :-) a czym jeżdziłeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A zabierzesz mnie ze sobą piękna? :D :evil: Kochanie pojedziemy tam razem, tylko troszke bedziesz musiał za mną poczekać, bo moja maszynka nie podoła za twoim szpejem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi