igner Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 sesja to sesja, a moto to moto, trzeba jezdzic :banghead: musze oblookac plan impr w Inie ;)Witam!plan calej imprezy masz tutajzapowiada się naprawde fajnie!do zobaczenia!mam nadzieje że jakoś tam się znajdziemy i :banghead: za tą sesje walniemy Pzdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 W końcu sie chłopaki obudzili :icon_evil: W Inie musi być świetnie bo jada świetni motocyklisci.Znajdziemy sie na pewno.Pohałasujemy na paradzie :icon_mrgreen: i obejrzymy striptiz :D i posłuchamy fajnej muzy :) Mam nadzieje że chłopaki z Ridersów staną na wysokości zadania i będzie fajny klimat.Byliśmy w poniedziałek razem w Domu dziecka w Inowrocławiu dać trochę radości dzieciakom.Spoko kolesie.No to do zobaczenia w piątek. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 CZY ZNA MOZE KTOS ŚIWEGO Z CHELMRZY :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=50920&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 CZY ZNA MOZE KTOS ŚIWEGO Z CHELMRZY :icon_biggrin:Siwego?Nie kojarzę?Motocyklista?Więcej danych proszę? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piniu Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 No ja jeszcze za dużo ludzi nie znam :biggrin: ale mysle,ze to się niedługo zmieni :D Moto jest jakie jest ale zawsze :P Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Pozdro dla wszystkich. Witaj !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ja tez witam wszystkich toruńczyków i nie tylko i mam nadzieje, że kiedyś się gdzieś spotkamy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Cześć chłopaki.Toruń jak i Bydgoszcz ostatnio często odwiedzam na moto więc na bank się spotkamy na trasie. :icon_biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ja tez witam wszystkich toruńczyków i nie tylko i mam nadzieje, że kiedyś się gdzieś spotkamy :) Witaj ! Kiedys gdzies czy w najblizszy czwartek w Fordonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witaj ! Kiedys gdzies czy w najblizszy czwartek w Fordonie ?? Ja - niestety - w ten czwartek nie bede mogl przyjechac. Milego smigania zycze i moze za tydzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja - niestety - w ten czwartek nie bede mogl przyjechac. Milego smigania zycze i moze za tydzien...Wojtek ja też niestety nie dam rady.Jestem zasypany pracą.Cuda na kiju w robocie.Michał udanego wypadu na kajaki.Cze. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 witam jestem z chełmna. Moze tez bym mógł kiedys wyruszyc w trase??z wami??ps. wiecie moze kiedy jest zlot w toruniu??aha i jedziecie moze w ten wekend do ostródy??na zlot u PAPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 witam jestem z chełmna. Moze tez bym mógł kiedys wyruszyc w trase??z wami??ps. wiecie moze kiedy jest zlot w toruniu??aha i jedziecie moze w ten wekend do ostródy??na zlot u PAPYByliśmy paczka w niedzielę w Chełmnie.Pośmigać razem zawsze można. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Byliśmy paczka w niedzielę w Chełmnie.Pośmigać razem zawsze można.pewnie staliscie na rynku pod parasolami i piliscie piwko ;) bo widziałem chyba 5 motorków??Jakby co to bede "sledził" i jak co to sie umówimy kiedyspozdrawiam pewnie staliscie na rynku pod parasolami i piliscie piwko :flesje: bo widziałem chyba 5 motorków??Jakby co to bede "sledził" i jak co to sie umówimy kiedyspozdrawiamto jak jedziecie moze na zlot do ostródy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi