lookas-Toruń Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ogłaszam wszem i wobec że w sobotę jadę zobaczyć mojego przyszłego FAZERA 600. Piękny moto z 2006 roku. Gratuluję!!!!! Komu gratulujesz? :biggrin: Sobie? :) :lalag: :wink: W takim razie, ja też gratuluje oglądania Fazerka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ogłaszam wszem i wobec że w sobotę jadę zobaczyć mojego przyszłego FAZERA 600. Piękny moto z 2006 roku. Gratuluję!!!!! ja też... :lalag: :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ogłaszam wszem i wobec że w sobotę jadę zobaczyć mojego przyszłego FAZERA 600. Piękny moto z 2006 roku. Gratuluję!!!!! i ja GRATULUJE bo to jedyny słuszny motocykl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam,i ja gratuluje wszystkim zmieniajacym motorki z koncem sezonu.. tak zeby w nowy 2008 wejsc albo moze raczej wjechac na nowym :icon_question: na pocieszenie i otarcie lez gratuluje stalosci w uczuciach calej reszcie (rowniez i sobie) nie zmieniajacym swoich motorkow i zycze duzo przyjemnosci 4all za kilka miesiecy.. :biggrin: Pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Te gratulacje to nie dla siebie składałam tylko dla Grass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Te gratulacje to nie dla siebie składałam tylko dla Grass No tak, ale śmiesznie wyszło :D Sama przyznasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy1976 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No tak....Podziękowania dla rzecznika prasowego na niebieskim erłanie, bo właściwie moto zostało wskazane przez niego :icon_mrgreen: , więc decyzja była raczej szybka :D miał być gixer 600, ale myślałam,że jak już, to dopiero wiossną...Cóż, decyzja chwili i nie żałuję wcale a wcale i cieszę się cholernie. Moja fajna popierdółka, czyli GS - poszła wczoraj do nowego właściciela. A teraz czekam na R6, bo w garażu jeszcze nie mam, ale w tym tygodniu trafi - i wielce prawdopodobne, że tam materac będzie potrzebny :biggrin: (Kasia, dziękuję, pewnie, że poprzesyłam! ) :clap: :clap: :clap: :clap: Nasze gratulacje!!! pozdrawiamy Sławek i Emila :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Coraz wiecej ludzi zmienia moto na koniec sezonu, chyba wreszcie ludzie sie nauczyli, ze jesienia sprzety sa tansze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ja również gratuluję zakupów nowych sprzętów. Też się przymierzam do zmiany. A mojej Suzy nikt nie chce kupić :-(. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 A mojej Suzy nikt nie chce kupić :-(. Poczekaj, poczekaj, przed sezonem sprzedasz :icon_mrgreen: Ja też szukam kupca na Kawę, ale przed sezonem napweno pójdzie :biggrin: A co planuszesz kupić? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Napaliłem się na ZygZaka 1100 :-) ale najpierw musze sprzedać suzę.Wyczaiłem fajną Kawę na otomoto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M472014To jest to czego szukam :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 bo to jedyny słuszny motocyklJedyny, poza bandytą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 i oczywsicie boxer'em :Djak to mowia: "kazda pliszka swoj .....". pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Każde 2oo jesst fajne (ekologicznego roweru nie wliczam) i koniec :clap: A jak ktoś się nie zgadza, to....no :icon_mrgreen: :) Dzięki za gratki (eRszóteczka w garażu,ale spać chyba nie będzie jeszcze snem zimowym i sprawiedliwym, po dzisiaj wiem, że nie czass, jeszcze pooddycha tego roku (rzecznik prasowy - porównanie czeka :icon_mrgreen: ) :) i serdeczne gratulacje tym, co zakupili/pozmieniali/mają zamiar :clap: Emilia&Sławek - miło Was widzieć tutaj (pewnie Mariusz Was "przytargał" :clap: ) A tym, co chcą sprzedać - trzeba zrobić dobry PR albo kolektywnie interes-komis założyć i się uda :wink: pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Wiem, wiem za szybko się rozpisałam. I wyszło że jestem samochwałą. Może ktoś by chciał kupuić moją Hondzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi