MariuszJ Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a ja sprzedalem mojego sprzeta i teraz tylko patrzenie mi zostalo jak lece gdzies puszkamoze ktos wie kto chce sprzedac drag stara 1100 ?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 dziekuje za dzisiejsza przejażdżke w uściśnionym gronie na okolo komina :icon_evil: Eh nie mialam dostepu do netu i szkoda ze sie nie udało wiekszej ekipki zebrac,bo pogoda wysmienita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Mariusz gratulije sprzedania maszyny.Szybko Ci poszło.Mam nadzieje że moja suza też szybko znajdzie nowego właściciela a wtedy witaj ZZR1100 :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) WitamJa się dziś troszkę przejechałem między innymi zrobić kontrolę, no i stwierdzam że Hondzia jest zblokowana :) mam nadzieję że da się to jakoś naprawić, ale fakt pogoda prze wypas :buttrock: Edytowane 2 Listopada 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 WitamJa się dziś troszkę przejechałem między innymi zrobić kontrolę, no i stwierdzam że Hondzia jest zblokowana :rolleyes: mam nadzieję że da się to jakoś naprawić, ale fakt pogoda prze wypas :P to ile poszła Vmax?? :P a z prądem wszystko oki? dobra a jakie plany na JUTRO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Heyka :banghead:Ludziska potrzebuję pomocy !! :) Czy macie jakąś szkołę jazdy do polecenia z Torunia oczywiście, dobrą, rzetelną, no i taką która troszkę potrafi przymknąć oko na niektóre sprawy?? :crossy:Bo niestety czeka mnie ponowne robienie kursu i chcę jakąś dobrą szkołę, a jest tego w Toronto mnóstwo....Czekam na propozycjeBuziaki 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Heyka :crossy:Ludziska potrzebuję pomocy !! :icon_biggrin: Czy macie jakąś szkołę jazdy do polecenia z Torunia oczywiście, dobrą, rzetelną, no i taką która troszkę potrafi przymknąć oko na niektóre sprawy?? :evil:Bo niestety czeka mnie ponowne robienie kursu i chcę jakąś dobrą szkołę, a jest tego w Toronto mnóstwo....Czekam na propozycjeBuziaki 4 allJa zdawałam w auto moto i jestem zadowolona,uczył mnie martinez-zdecydowanie polecam :buttrock:A co sie stało ze masz powtórke? Edytowane 4 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Oficjalnie donoszę, iż nasza jedyna w swoim rodzaju Pani Grass,ma w garażu nową MASZYNĘ... :) :D :rolleyes: Co to za cudo???Teraz chwila niepewności... Taram, Taram... Piękna, niebieściutka i bardzo fajniutka R6 :clap: Grassowa jest bardzo "nieśmiała" i skromna, więc ośmieliłem się oznajmić to światu za Nią. :buttrock: Oczywiście bardzo wskazane są gratulacje, na które czeka z niecierpliwością. Szczerze gratuluje i życzę przyjemnego użytkowania :crossy: Czekamy na 77.777 P.S. Jeśli ktoś ma jakiś miękki materac, to Grassowa chętnie przyjmie. Spanie w garażu będzie przyjemniejsze :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Oficjalnie donoszę, iż nasza jedyna w swoim rodzaju Pani Grass,ma w garażu nową MASZYNĘ... :buttrock: :) :D Co to za cudo???Hiphip Hurrrra!Gratuluję i czekam na foty - chwal się :rolleyes:i niech Ci służy jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 No tak....Podziękowania dla rzecznika prasowego na niebieskim erłanie, bo właściwie moto zostało wskazane przez niego :) , więc decyzja była raczej szybka :crossy: miał być gixer 600, ale myślałam,że jak już, to dopiero wiossną...Cóż, decyzja chwili i nie żałuję wcale a wcale i cieszę się cholernie. Moja fajna popierdółka, czyli GS - poszła wczoraj do nowego właściciela. A teraz czekam na R6, bo w garażu jeszcze nie mam, ale w tym tygodniu trafi - i wielce prawdopodobne, że tam materac będzie potrzebny ;) (Kasia, dziękuję, pewnie, że poprzesyłam! ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 no no no wiecej KM teraz ja bede w tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Moja fajna popierdółka, czyli GS - poszła wczoraj do nowego właściciela. A teraz czekam na R6, bo w garażu jeszcze nie mam, ale w tym tygodniu trafi - i wielce prawdopodobne, że tam materac będzie potrzebny :biggrin: Hmm... Musisz odświeżyć profil ;) :crossy: :biggrin: Bo Masz nadal GSa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 no to gratki wielkie :notworthy: i szerokiej drogi :buttrock: jakby co to ja mam materac dmuchany zawsze moge go pozyczyć co by koleżance wygodniej było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja zdawałam w auto moto i jestem zadowolona,uczył mnie martinez-zdecydowanie polecam :PA co sie stało ze masz powtórke? Oczywiście Martinez :cool: No tak....Podziękowania dla rzecznika prasowego na niebieskim erłanie, bo właściwie moto zostało wskazane przez niego :bigrazz: , więc decyzja była raczej szybka ;) miał być gixer 600, ale myślałam,że jak już, to dopiero wiossną...Cóż, decyzja chwili i nie żałuję wcale a wcale i cieszę się cholernie. Moja fajna popierdółka, czyli GS - poszła wczoraj do nowego właściciela. A teraz czekam na R6, bo w garażu jeszcze nie mam, ale w tym tygodniu trafi - i wielce prawdopodobne, że tam materac będzie potrzebny :bigrazz: (Kasia, dziękuję, pewnie, że poprzesyłam! ) No No Moje i Goyi gratulacje. Fajki zostawiłaś w fiemie,czekają :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ogłaszam wszem i wobec że w sobotę jadę zobaczyć mojego przyszłego FAZERA 600. Piękny moto z 2006 roku. Gratuluję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi