MariuszJ Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Nieco prywaty :) - podziękowania dla ekipy z Chełmży (Tomkowi za przekazanie info) za wczorajszą wyprawę do Okonina "ku pamięci" i potem do Golubia. Była to inicjatywa BS, ale teraz widzę, że nawet ostatnim rzutem na taśmę trzeba było wrzucić informację tutaj.... :icon_evil: (choć termin i miejsce ustalane były z dnia na dzień). I pozdrowienia dla wszystkich, z którymi mam okazję "polatać" na co dzień i od święta :)kurcze szkoda, ze nie pisaliscie nic :icon_evil: tez bym podskoczyl do okonina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Choc nie znałam Andrzeja,jak kazdy motonita jest mi bratem,napewno nie raz wspomnicie o nim na spotkaniach ,jak i o innych z niebiańskiego szlaku,szkoda że nie miałam okazji ruszyc z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Andrzej zginął na pasie w Koronowie. W Okoninie Marcin "Luigi_m". Żałuję, że nie napisałam tu, ale naprawdę była to spontaniczna decyzja (jednak jak życie pokazuje - takie najlepiej wychodzą.,...). Ale - reasumując - oby takich wycieczek "wspominkowych" było jak najmniej!! A takie tragiczne zdarzenia nie stawały się przyczyną spotkań motocyklisstów. Tego wszystkim życzę :D zmieniając temat - a dziś wieczorkiem ktoś coś? może? :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 w niedzielę śmigałem po powiatach toruńskich, golubsko-dobrzyński i brodnickich... ale nikogo coś nie widziałem...już tak głęboko maszyny pochowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam,bo my najechalismy mazowsze...w niedziele byl wyjazd do Sierpca.. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 na motobydzi było zakończenie sezonu, a tu widzę tematy smutne ale takie jest życie... oby mniej tych smutnych... http://files.myopera.com/sephiar/albums/25...GFPSW9D3V4F.jpg a więcej radosnych... http://files.myopera.com/sephiar/albums/28...GEMIURK2HNB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Żałuję że mnie z Wami nie było bo z Luigim i Andrzejem spotkaliśmy się nie raz na trasie i przy okazji różnych imprez. Pamietam o nich i mam nadzieję że nigdy nie zapomnę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nie znałam ani Andrzeja ani Marcina "Luigi_m", jednak każde odejście Motocyklisty zawsze mnie porusza :icon_mrgreen:Uważajcie na siebie, żeby było jak najmniej takich smutnych rocznic... Kilka pamiątkowych zdjęć z wyprawy "ku pamięci" zamieściliśmy tutaj: http://www.e-lukas.com/gallery/thumbnails.php?album=48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 łoo nie wiedzialem ze az tylu motocyklistow jest z torunia co prawda nie moge sie do was zaliczac bo jako 17 latek smigam na sm 50 ;) to ciesze sie ze tylu was jest ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 to co robimy w piątek??jaz tez mam wolne a wiec mozna cos wykombinować- jedziemy gdzies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 to co robimy w piątek??jaz tez mam wolne a wiec mozna cos wykombinować- jedziemy gdzies?kto ma wolne to ma.... ja nie stety do pracy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 hmm bo ja wiem co ja robie w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Mamy ochotę dzisiaj w piątek o godzinie 18:00 podjechać pod krzyż przy bydgoskim kościele na Błoniu (ul. Stawowa) i zapalić świeczkę tym kolegom i koleżankom, ktorzy odeszli... Osobiście również zapalę za tych z mojej rodziny, których w tym roku nie będę miał okazji odwiedzić na cmentarzu :icon_biggrin: Ps. koleźeństwo z Torunia i okolic, może też coś podobnego o tej samej godzinie zorganizujecie? zapal świeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja dzisiaj latam od 16.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 a ja jade do Koronowa na pas o 14, a potem troche pośmigać po lasach, nastepnie chyba podjade na Błonie w BYD. pod ten krzyż...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi