alterego Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Uzywalem - nie ogladales moich owiewek w tym sezonie ? Przypomnij sobie, jeszcze na lansie jesiennym byly pomalowane. A jesli nie zauwazyles to znaczy ze robota byla dosc dobrze wykonana. To moze teraz sprobuj jakies tipsy przykleic... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 To moze teraz sprobuj jakies tipsy przykleic... :) ale sie zlosliwi zrobiliscie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Spokój chłopaki.Dajcie luz Michałowi.Widziałem Kawę Michała i przyznam że nigdy lepiej nie wyglądała.Jest ok.Wygląda jak nowa.Owiewki pomalowane i bak również.Pozdrawiam Michała.Do zobaczenia. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Witeczka. http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5102 szykuje sie imprazka w toronto 9 -10 .12. jak cos bede wiedzial to dam znac . Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja tez chetnie sie spotkam, zwlaszcza ze to na miejscu ! Czy ktos wezmie mnie jako osobe towarzyszaca ? Chetnie poznam ludzi z Bractwa i przekonam sie czy zle wybralem marke motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja tez chetnie sie spotkam, zwlaszcza ze to na miejscu ! Czy ktos wezmie mnie jako osobe towarzyszaca ? Chetnie poznam ludzi z Bractwa i przekonam sie czy zle wybralem marke motocykla.Michał możesz iść ze mną i z Moniką.Nic na to nie poradzisz że lubisz kolor zielony :) Ja też zaczynałem od zielonej Kawy a teraz jak wszyscy we wsi wiedzą czerwono-niebieska Suza zawładnęła moim życiem :) Do zobaczenia w niedzielę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 o to jeśli można :banghead: to z wielka chęcią wpadnę :biggrin: :biggrin: - jak rozumiem niedziela, o 16 pod kopcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Ja tez moze bym sie wybral, ale wez tu czlowieku wroc na to moje wygnajewo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witeczka. http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5102 szykuje sie imprazka w toronto 9 -10 .12. jak cos bede wiedzial to dam znac . hejka a kobitka na shedowce tez moze wpasc?? :icon_evil:co prawda tylko studiuje w Toronto ale moze mnie kijem nie wygonicie:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Wpadaj wpadaj, im wiecej znajomosci tym lepiej :icon_evil: Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Bartas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) a kobitka na shedowce tez moze wpasc?? :Dco prawda tylko studiuje w Toronto ale moze mnie kijem nie wygonicie:D Jak beda sie czepiali ze nia masz Suzki to usiadziemy sobie przy innym stoliku i porozmawiamy o lepszych markach Edytowane 7 Grudnia 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jak beda sie czepiali ze nia masz Suzki to usiadziemy sobie przy innym stoliku i porozmawiamy o lepszych markach Specjalnie dla Michala zarezerwujecie zielony stoliczek ;) w czerwone groszki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Każdy wie że Suzuki to same stuki a Kawasaki to padaki więc jedziemy na tym samym wózku chłopaki :banghead: Ja chętnie poznam jak najwięcej nowych twarzy bez wzgledu na to czym jeżdżą.Musimy się trzymać razem. Do zobaczenia w Toronto. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 o to jeśli można :rolleyes: to z wielka chęcią wpadnę :flesje: :buttrock: - jak rozumiem niedziela, o 16 pod kopcem wyciągnełam starszego maila zeby sie upewnic czy mam dobre informacje:Pspotykamy sie w niedziele o 16tej...?? chlapaki bede zaszczycona siedzac przy zielonym stoliku w czrwone grochy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Do zobaczenia w niedzielę.Pozdro dla wszystkich. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi