Rez Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 też chciałem dziś polatać tylko tak samo deszcz suzuki by dało rade gorzej ze mną :icon_razz: za to wziąłem sie za Yamahę odpaliłem ja po 1,5 miesięcznym postoju nadal jest rozebrana wiec tylko posłuchałem jak sobie mruczy :P Mam pytanie czy wiecie gdzie w okolicy można od dać sprzęt lub części do polerki ? Z góry dzięki :icon_evil: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 nie wiem ale wiem ze chlopacy z bydzi sami polerowaliprzy pomocy jakiegos zestawu z larsona czy allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A ja widziałam takiego jednego co po Chełmży śmigał ,chyba na virago,wczoraj i dzisiaj . Podziwiam i zazdroszcze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 A ja widziałam takiego jednego co po Chełmży śmigał ,chyba na virago,wczoraj i dzisiaj . Podziwiam i zazdroszcze :buttrock:Dzisiaj jest dość mokro, jednak widziałem chyba cztery jednoślady na drodze. Dwa skutersony i dwa motocykle. Trochę im zazdrościłem, mimo, że dość mocno padało.... No nic, niedługo ja też będę pomykał, mam nadzieję :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 wiecie co! jak juz niektórzy słyszeli moja suza strzelała z gaźników i nie równo pracowały,wiec dziś znalazlam troche wolnego czasu aby je rozebrać i wyczyścić. Zdjęłam bak i co się okazało? lewy gaźnik nie miał zaślepki (nie wiem jak to się fachowo nazywa,górny wylot powietrza gaźnika),przytknęłam palcem i zaczął lepiej pracować, wtedy ojciec pomógł mi z synchronizacją i jest :lalag: . Obeszło się bez rozbierania gaźników, ale się cieszę i jestem w szoku, że przez taką pierdołke Gs nie chciał sie dobrze wkręcać w obroty i strzelał przy 2 tys . Teraz bajka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 wiecie co! jak juz niektórzy słyszeli moja suza strzelała z gaźników i nie równo pracowały,wiec dziś znalazlam troche wolnego czasu aby je rozebrać i wyczyścić. Zdjęłam bak i co się okazało? lewy gaźnik nie miał zaślepki (nie wiem jak to się fachowo nazywa,górny wylot powietrza gaźnika),przytknęłam palcem i zaczął lepiej pracować, wtedy ojciec pomógł mi z synchronizacją i jest :lalag: . Obeszło się bez rozbierania gaźników, ale się cieszę i jestem w szoku, że przez taką pierdołke Gs nie chciał sie dobrze wkręcać w obroty i strzelał przy 2 tys . Teraz bajka :biggrin: Full szacunek ze Ty kobitka za takie rzeczy się bierzesz.. tzn. nie boisz się tykać :-)pozdro. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 to mamy nowego mechanika w toronto :banghead: :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 kurcze posmigac dzis chcialem temperatura odpowiedniaale ten deszcz :D juz olac wiatr Heh a ja dzisiaj pośmigałem ;) na południu nie padało nie wiało a temp powyżej 10! Więc pochwale sie że kupiłem to co chciałem Honde CB 900 Hornet :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Gratuluje nowego sprzeta! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Więc pochwale sie że kupiłem to co chciałem Honde CB 900 Hornet :flesje: no to super, gratulujejak tylko pogoda pozwoli ale tu bardziej na polnocyto posmigamy tylko teraz bede w tyle, ale poczekasz zawsze :clap: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Oddawał ktoś może moto do serwisu UNICAR w Bydgoszczy na Modrzewiowej 7?? :clap: Jaka była jakość obsługi jak i samego serwisu?? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Także gratuluje nowego sprząta :rolleyes: No i dzis lekko wieje droga sucha wiec może będę śmigać a jak z wami jeździ dziś ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) też chciałem dziś polatać tylko tak samo deszcz suzuki by dało rade gorzej ze mną :D za to wziąłem sie za Yamahę odpaliłem ja po 1,5 miesięcznym postoju nadal jest rozebrana wiec tylko posłuchałem jak sobie mruczy :icon_mrgreen: Mam pytanie czy wiecie gdzie w okolicy można od dać sprzęt lub części do polerki ? Z góry dzięki :( :DW Bydgoszczy na Nakielskiej 222 jest firma zajmująca się wyrobemi polerowaniem elementów ze stali nierdzewnej http://www.rafmar.kujawy.com.pl/-balustrady,orurowania do aut itp.Osobiście radzę zamówic zestaw polerski na Allegro,koszt ok 100zł,wiertarka do ręki i jazda.Duzo taniej no i satysfakcja dobrze wykonanej roboty.kurna link nie działa Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Oddawał ktoś może moto do serwisu UNICAR w Bydgoszczy na Modrzewiowej 7?? :icon_mrgreen: Jaka była jakość obsługi jak i samego serwisu?? Ja oddawałem tam tam moje Virago, drobne sprawy - łożyska główki ramy, regulacja zaworów i gaźników, ogólny przegląd itp. Byłem zadowolony, zawsze trochę pogadałem z mechanikiem. Wrażenia pozytywne, chociaż od jakiegoś czasu trochę się tam pozmieniało - gość, który stał za ladą (szef ?) otworzył serwis Kawasaki na Podolskiej, nie wiem, czy mechanicy też za nim poszli, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja swego czasu mając problemu z zapłonem ..kupowałem na modrzewiowej imp .cewkę … i obsługa bardzo mila ..tez centrowałem tam felgę brakowała mi 3 szprych ( komplet 200zł ) ale załatwili mi + 2 na zapas …na mnie zrobili dobre wrażenie ;) …zwłaszcza mechanik miły i można było sobie z nim pogadać :flesje: …..złe wrażenie to = bestbike Bydgoszcz obsługa tak nie mila ze dosc ma się jej po 5 min :bigrazz: ….. no i w Toruniu Wilmat serwis suzuki raz zakładali mi opony to dętkę 21 założyli na tył 18 …dobrze ze byłem na papierosku i zauważyłem bo pewnie inaczej by wcisnął potem na przód tą 18 :wink: :biggrin: …. ..w Toruniu też polecał serwis yamahy teraz przy PKS-e ..wymieniałem rozrząd to szybko i wsio ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi