ptasiorr Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a moja motoryna nawetlicznika nie miała:pale sprawdzałęm jadąc oboksimsona i wynika, że ciągnie 50km/h ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ja mam honde mbx 80. narazie tylko 90 poleci bo jest zablokowana ale jak dblokuje( w tym tygodniu) to 100 poleci bez niczego. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A co do tej sendy to ja mam Derbi Sende 50 i jedzie mi v max 95(i strasznie długo trzeba ją bujac do takiej prędkości poniewarz powyrzej 60km/h przyspieszenia praktycznie nie ma:P) i ma ona wszystko seryjne tylko odblokowana jest na module(ale układ wydechowy ma zablokowany-sprubuje odblokowac układ wydechowy to zdam relacje) PS. z prędkosci jestem zadowolony i niepotrzebuje większej .Przydało by sie natomiast większe przyspieszenie... Bo to dziwne tak jechac enduro te 120km/h one nie do tego są a ja w swoich jescze mam kostki wiec szkoda ich:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Moje malenstwo (Kymco s9 ) samo pojedzie 120 km/h , z gorki troszke wiecej, mierzylismy kiedys autkiem jadacym obok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Moje malenstwo (Kymco s9 ) samo pojedzie 120 km/h , z gorki troszke wiecej, mierzylismy kiedys autkiem jadacym obok :)Tak tak, to chyba wtedy co Cie rowerem wyprzedzałem tyle jechałeś no nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Buahahahah :)... On pewnie Maluchem mierzył tą prędkość :bigrazz:. Ciekawe kto kogo holował :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Chyba jak go zrzuciles z tej gory i spadal i wtedy mu V-maxa zmierzyles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Tak samo jak kiedyś był niedotarty simson na allegro z cylindrem 60ccm i koleś pisał, że mu 120km/h wyciąga, ale dało by się nawet więcej. Mają ludzie wyobraźnię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Nie ten z zallegro to mial chyba 70 ccm clinder i szedl spokojnie 120 km/h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Miał 60ccm niby 9 koni i supersportowy tłumik za 60zł z allegro hahaha :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi