Wróbel Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratulacje :P I czekamy wszyscy na fotki.Bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy życzę!Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A czego tu gratulowac, tak na slowo bez pokazania fotek?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 witam :P jak wszyscy tak i ja również GRATULUJE :lapagora: niech Ci sprawi jak najwięcej radości i jak najmniej zmartwień 8) dawaj fotki :twisted: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 gratuluje!!! jak nie masz fotek to opisz go jaki kolorek jaki przebieg i skąd moto pochodzi! do zobaczenia na winkielkach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratuluje zakupu sprzęta, bardzo ladny.Teraz czekać tylko na ciepełko i w trase, pozdrawiami udanego sezonu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratulacje i życze zadowolenia z motorka oby służył jak najlepiej.Dużo przyjemności i bezpiecznej jazdy na nim. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 gratuluję! aby spełnił twoje oczekiwania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jeszcze raz dzieki wam wszystkim za gratulacje, mam nadzieje , ze mnie nigdy nie zawiedzie. Do zobaczenia na trasie.PozdroIrek z Rawicza [ Dopisane: 23-02-2006, 18:48 ]Acha , jeszcze jedno.To jest:1995 r. (20-06-1995 r.)51500 km.Wymienione obie opony, klocki, płyny, łańcuch, zębatki itd.Gdzieniegdzie lekkie ryski na owiewkach i baku.Gość kupił go w Niemczech w jakims salonie, dał mi rachunek z salonu, dał za nią 1900 Euro.Przywiozl ja kilka m-cy temu. Gość ok. 40 lat.Chciał za nia 12.100 zł.Dałem mu 11.500 zł + sam mi ja przywiozl do mnie do Rawicza do garazu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratulacje fajne moto. Czytałem wcześniej jak robiłeś przymiarki i porady innych do zakupu tego motocykla. Mój motocykl podobnie jest rok w polsce i jeździł nim 40 latek stary motocyklista poszanowany sprzęt w ładnym stanie. Na trasie machnij czasem dla wolniejszych eduro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie ma sprawy, na pewno nie przejade bez reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion-k Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratulacje i uwaga bo od 6000 obr. moto pokaże swoje prawdziwe oblicz, jest to jeden z najlepszych moto jakie miałem.Zwróc uwage na poziom oleju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Szerokiej drogi na dużym zygzaku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 No to witaj w klubie posiadaczy motocykli, i mam nadzieję, że staniesz sie prawdziwym motocyklistą ;) Życzę zadowolenia z wyboru i bezpiecznej jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin xjr Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Świetny sprzęt gratulacje,jazda daje niesamowite wrażenia i ta ponad czasowa linia,poprostu bajka.Jak zostało zauważaone wcześniej oliwa to bardzo ważna sprawa ,od siebie dodam pilnowanie luzu zaworowego.I niech nam wreszcie wiosna nadejdzie do zobaczenia na trasie i szerokości. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja tez gratuluje i sam czekam na soj nowy motorek ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi