rybson13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jednak jabym zatanawiał sie nad np. kupnem pompy do japońca;)(chodzi o pompe do tylnego hamulca) na alegro obiła mi sie o oczy pompa za chyba 30zł. Możnaby tez zainwestowac w mała tarcze. brembo to chyba wloskie, stosowane w F1 z tego co slyszalem, lecz moge sie mylic :P . Widzisz wueska nie oplaca sie pchac kasy w takie sprzety jak mz bo nikt ci puzniej za to nie odda, dlatego to co robie robie wlasnymi silami i nic mnie to nie kosztuje, w pompce musze tylko simering zmienic a to koszt 50gr :P wracajac do twojego problemu to tylko kupic caly przod od etz i go tam wsadzic innego wyjscia nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 o widze ze kolega rybson13z tarnowa kolega wueska :P z rzerszowa :P Sami swoi :P rybson13 masz foty swojej mz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 http://www.bikepics.com/pictures/341342/ mam dwie fotki na bike pics ale stare. :P musze zrobic nowe z patentami hehehe i jak mam czysta mz bo na tych fotkach syf, SAKe a skad ty jestes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 wiesz.... goleń do mz etz kupie;) Zacisk załatwie bo ten od MZ poprostu mi nie lezy :P Pompe wszystko tylko nie MZ:P Problem jets taki ze ja mamprzełacznik przy klamce przedniego hampla. No i klamka teżtrzebaspawać bo kijowo będize wygladac 2 różne klamki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 pompka od etz jest bardzo dobra tylko trzeba ja przerobic tak jak np. ja:) nic nie cieknie hydrauliczny wlacznik stopu i gites i normalnie zachowalem orginal :P wueska gdzies jest moj temat jak przerobic pompke koszt nieduzy, ale oplacalne tylko wtedy jak juz masz taka pompke, jesli nie masz, to kup z jakiejs sportowej 125 :P, co do golenia to sie zgodze jesli tylko podejdzie nie wime jak tam jest w ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 rybson13 Okolice Dębicy :P Ta "miska olejowa" to ona jest pomalowana na taki fajny kolor czy wypolerowałes aluminium?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 tak jak juz mowilem na prv :P wziolem i i zdarlem farbe drucianka na wiertarce bo i tak ta farba odlazila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 tak jak juz mowilem na prv :P wziolem i i zdarlem farbe drucianka na wiertarce bo i tak ta farba odlazila:)Niezrobiła wrzer taka szczotka ? U siebiepolerowałem klamki od ety, ździerając farbe przy jednej wziąłem szczotke drucianą na wiertarke i zdarłem farbe i mi sie wrzery porobiły, potem musiałem to wszystko wygładzać papierem ściernym. Tylko roboty sobie dołożyłem, bo musiałem te rysy wyrównać :P Ale efekt potem genialny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Z3US zle to okreslilem to nie byla wiertarka tylko takie jakby to nazwac szlifierka ktora jest przykrecona do sciany i ma oske i z lewej i z prawej strony zazwyczaj sa montowane kamienie:) to ja mam takie kola druciane i na tym szlifowalem, co do wrzerow to na orginalnej klamce wrzerow nie ma a na dokupywanej polskiej juz sa:), ale malutkie ogolnie efekt sredni :P ale leprze to niz poobdzierane, poprzecierane z farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Z3US zle to okreslilem to nie byla wiertarka tylko takie jakby to nazwac szlifierka ktora jest przykrecona do sciany i ma oske i z lewej i z prawej strony zazwyczaj sa montowane kamienie:) to ja mam takie kola druciane i na tym szlifowalem' date=' co do wrzerow to na orginalnej klamce wrzerow nie ma a na dokupywanej polskiej juz sa:), ale malutkie ogolnie efekt sredni ;) ale leprze to niz poobdzierane, poprzecierane z farby[/quote']Aaa rozumiem, taka szlifierka stołowa :banghead: Mam takie cudo :banghead: A co do nowych klamek masz absolutną racje. Odlew jest wręcz tragiczny, nie jest gładki, tylko cały w tych wrzerach :? Całe szczęście mam obie oryginalne :banghead: Niewiecie czegoś jak do sima przy orygnalnych lagach dało by sie tarcze z przodu założyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi