eloelo Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 http://www.zychoffroad.pl/index.php?m=36 < tu jest nawet podane ze WRE to 4 T Bo nie jest to opis wre... CZYTAj uzwazniej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A ty mnie posłuchaj nie widzisz ze te dane się mieszaja i część jest prawda a czesc nie a u góry jest mowa własnie o WRE 125 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 http://www.husqvarna-motocykle.pl/wre_125.html Nie widzisz człowieku że to troche nowszy model niż twój? Ty masz 2003 a to jest 2006 z tego co widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 No człowieku jaka to różnica?? :-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Znaczna, może to, że kupiłeś niedawno motocykl źle na ciebie wpływa jesteś za bardzo podekscytowany. Uspokój się przeczytaj wszystko jeszcze raz wtedy wszystko zrozumiesz Gratuluje sprzęta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Znaczna, może to, że kupiłeś niedawno motocykl źle na ciebie wpływa jesteś za bardzo podekscytowany. Uspokój się przeczytaj wszystko jeszcze raz wtedy wszystko zrozumiesz Hehehe no to teraz mnie rozśmieszyłeś :lol: Jak moge byc podeekscytowany jak to mój 8 motor ( nie chwale się!). Wiec się mylisz jak się tym motorkiem podnieciłem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 No człowieku jaka to różnica?? No właśnie taka że najnowsza WRE 2006 różni sie od poprzednich modeli, między innymi tym że ma dużo wyżej kanape, a ty masz u siebie nie więcej niż 930mm od ziemi, bo 970 to ja mam u siebie w wyczynowym sprzęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Znaczna, może to, że kupiłeś niedawno motocykl źle na ciebie wpływa jesteś za bardzo podekscytowany. Uspokój się przeczytaj wszystko jeszcze raz wtedy wszystko zrozumiesz Hehehe no to teraz mnie rozśmieszyłeś :lol: Jak moge byc podeekscytowany jak to mój 8 motor ( nie chwale się!). Wiec się mylisz jak się tym motorkiem podnieciłem :roll:Idz pojezdzij Sebol i nie pier*** ;) Piasektt ma racje.Myslisz ze po Chujosungu kupiłes wre to jestes "lepszy".Idz posmigac póki ladna pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi