Gala Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam szanownych kolegów:) ...więc kolejny Rajd Katyński rusza w drogę. Kamień z serca. Szkoda, że dziś na 100% nie mogę się zdeklarować, choć będę na głowie stawał, żeby znowu pojechać. Jak byłem w listopadzie na Łuczakowskim, to leżały jeszcze nasze wieńce - serce rośnie. A propos - wybieracie się może na Gwiaździsty do Częstochowy?? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A propos - wybieracie się może na Gwiaździsty do Częstochowy?? Nigdy na nim nie byłem - zapodaj coś więcej o tym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Zlot gwiaździsty to rozpoczęcie sezonu motocyklowego PRM, organizowane po raz chyba trzeci w Częstochowie przez Stowarzyszenie Międzynarodowy Motocyklowy Rajd Katyński, Rodzina Policyjna i czasopismo "Motocykl Moje Hobby" (wg zaproszenia z zeszłego roku) W programie do tej pory znajdowała się parada po mieście, msza na częstochowskich błoniach i poświęcenie motocykli - impreza jednodniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 23.04.2006 Rozpoczęcie Sezonu PRM Jasna Góra 2006, Zjazd gwiaździsty, Jasna Góra Częstochowa. Organizator: Stowarzyszenie *Międzynarodowy Motocyklowy Rajd Katyński", stowarzyszenie "Rodzina Policyjna", dwumiesięcznik *Motocykl Moje Hobby", tel.: (0-22) 635 06 71 - Wiktor, (0-42) 681 33 24 - Piotr, e-mail: [email protected], [email protected] to info które znalazłem w sieci 23 to niedziela jeżeli dopisała by pogoda można by ruszyć w sobotę trochę popyrkać po okolicach i w niedzielę wracać. a więcej info obok w temacie zloty http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...t=38141&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 a czy ktoś wpadnie dzień wcześniej ??? bo jeśli zbierze sie ekipa dzień wcześniej to też chętnie przyjadę bo w jeden dzień to mi sie niechce tyle kilosów dymać. wolę zostać troszkę dłużej i okolicę pozwiedzaćpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROSIU Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Paluch w tamtym roku Wiktor zorganizował pod Kielcami jakąś bibkę ale kiepsko było z frkwencją, nie wiem jak w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ale kiepsko było z frkwencją, hehe a po co nam tłumy ludzi :?: starczy troche ziomków z katyńskiego i dobra flaszka :buttrock: no i trochę drewna na ognicho i kawał trawy na namiot :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skała Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Paluch w tamtym roku Wiktor zorganizował pod Kielcami jakąś bibkę ale kiepsko było z frkwencją, nie wiem jak w tym roku.W tym roku może znowu się uda spotkać w Skarżysku. W zeszłym było nas z 10-12 luda. Pogoda była niezbyt szczególna i to chyba przestraszyło niektórych. Za to kameralna atmosfera pozwoliła mi na pozyskanie wielu szczegółów dotyczących Katyńskiego. Jeszcze się nie wyklarowało czy i kiedy ale możliwe że spotkamy się już w piątek 21-04 wieczorkiem. Wskazane aby frekwencja była większa bo przecież musimy Putinowi pokazać że przyjeżdża nas coraz więcej do Katynia. Edytowane 30 Marca 2006 przez Skała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi