Skocz do zawartości

Zlot Gwiaździsty

Gala
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych kolegów:)

...więc kolejny Rajd Katyński rusza w drogę. Kamień z serca. Szkoda, że dziś na 100% nie mogę się zdeklarować, choć będę na głowie stawał, żeby znowu pojechać. Jak byłem w listopadzie na Łuczakowskim, to leżały jeszcze nasze wieńce - serce rośnie.

A propos - wybieracie się może na Gwiaździsty do Częstochowy??

Pozdrawiam!

Zlot gwiaździsty to rozpoczęcie sezonu motocyklowego PRM, organizowane po raz chyba trzeci w Częstochowie przez Stowarzyszenie Międzynarodowy Motocyklowy Rajd Katyński, Rodzina Policyjna i czasopismo "Motocykl Moje Hobby" (wg zaproszenia z zeszłego roku)

W programie do tej pory znajdowała się parada po mieście, msza na częstochowskich błoniach i poświęcenie motocykli - impreza jednodniowa.

23.04.2006 Rozpoczęcie Sezonu PRM Jasna Góra 2006, Zjazd gwiaździsty, Jasna Góra Częstochowa. Organizator: Stowarzyszenie *Międzynarodowy Motocyklowy Rajd Katyński", stowarzyszenie "Rodzina Policyjna", dwumiesięcznik *Motocykl Moje Hobby", tel.: (0-22) 635 06 71 - Wiktor, (0-42) 681 33 24 - Piotr, e-mail: [email protected], [email protected]

to info które znalazłem w sieci 23 to niedziela jeżeli dopisała by pogoda można by ruszyć w sobotę trochę popyrkać po okolicach i w niedzielę wracać.

a więcej info obok w temacie zloty http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...t=38141&start=0

• 2 tygodnie później...

a czy ktoś wpadnie dzień wcześniej ??? bo jeśli zbierze sie ekipa dzień wcześniej to też chętnie przyjadę bo w jeden dzień to mi sie niechce tyle kilosów dymać. wolę zostać troszkę dłużej i okolicę pozwiedzać

pozdro

ale kiepsko było z frkwencją,
hehe a po co nam tłumy ludzi :?: starczy troche ziomków z katyńskiego i dobra flaszka :buttrock: no i trochę drewna na ognicho i kawał trawy na namiot :D pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Paluch w tamtym roku Wiktor zorganizował pod Kielcami jakąś bibkę ale kiepsko było z frkwencją, nie wiem jak w tym roku.

W tym roku może znowu się uda spotkać w Skarżysku. W zeszłym było nas z 10-12 luda. Pogoda była niezbyt szczególna i to chyba przestraszyło niektórych. Za to kameralna atmosfera pozwoliła mi na pozyskanie wielu szczegółów dotyczących Katyńskiego. Jeszcze się nie wyklarowało czy i kiedy ale możliwe że spotkamy się już w piątek 21-04 wieczorkiem. Wskazane aby frekwencja była większa bo przecież musimy Putinowi pokazać że przyjeżdża nas coraz więcej do Katynia.

Edytowane przez Skała