wowo Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jak tak czytam to wam zazdroszcze, że bez problemu dobieracie sobie ciuszki. U mnie niestety jest kiepsko i nic dobrego nie mogłem sobie dobrać. Zakładam kurke to albo w barkach idealna a w pasie wór, albo sie wcisnąć nie mogę. To samo spodnie. Na łydki nie wchodzą, o udach nie wspomne, a w pasie ze dwa razy bym sie zmieścił ;) Dlatego zdecydowałem sie na produkt krajowy. Może nie jest pierwszej jakości i jakiś mega piękny, ale przynajmniej uszyty na miare. Lezy idealnie i super sie w nim czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Dlatego zdecydowałem sie na produkt krajowya można wiedzieć jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 LKS Moto Skóry z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam jeszcze jedno pytanko. Jak się przenosi na walory użytkowe perforacja kombi ? Ten ARLEN NESS 1832 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=86392749 posiada z przodu na kurtce troszkę perforacji' date=' czy przez taką perforację nie naleci mi na brzuch :mrgreen: wody w czasie lekkiego deszczu, ani nie będzie mocno wiało ??[/quote']Hejka,ja mam właśnie ten model Arlena i jest super,kilka razy jechałem w deszczu i przecieka dopiero po paru ładnych minutach na dupie i w zgięciach bo tam jerst materiał wentylacyjny,co do perforacji to jakoś szczególnie ich nie czuje w każdym razie bardzo polecam.Pozdro Adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi