Stan Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 kiedys widzialem goscia w kurtce tschul na stacji jak tankowalem motor, nawet zagadalismy i wygladala ta kurtka jak ze skaju... ale to moze byl jakis lichy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Skora jest skora :) przynajmniej w moim kombi ... slizgi tez byly i prawie sladu nie ma ... Wentylacja - to jest skora goraco jak diabli jak sie stoi np. na swiatlach ciezko mowic o wentylacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 hmm to żebym się nie wkopał w skaje.. a te ochraniacze co zostały zastosowane w tym modelu, to są twarde, półtwarde czy miękkie protektory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 a cholera wie ... kurtka jest wygodna nic nie przezkadza a ochraniacze zdaja swoja role ... i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) ja mam model 820 i mam wielkie wstawki pod pachami z (kevlaru wg sprzedawcy-haha) jakiegos materialu elastycznego wiec podczas jazdy wieje, w miescie juz nie bardzo, cudow nie ma, w skorze zawsze bedzie goraco a Twoj model chyba tych wywietrznikow nie ma wiec bedzie cieplej :icon_rolleyes:, u mnie ochraniacze sa od wewnatrz z miekkeij pianki a od zewnatrz pianka jest sprasowana i utwardzona. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez zonq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dzieki zonq. w opisie 820 pisze ze ochraniacze są twarde hmm, a możesz je wyjąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja uzywam kombi Tschul model 107 i jestem mega zadowolony.Wzmocnienia mam twarde ,ale są bardzo wygodne.SKóra jest gruba i bardzo dobrej jakości.Za tę kasę myśle ,ze nic lepszego nie ma.A nawet zaryzykuje stwierdzenie ,ze jest porównywalny z firmami droższymi o 100% .Ja go bardzo polecam. A że w 30C jest gorąco,no cóż.My jesteśmy skazani na grzanko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja uzywam kombi Tschul model 107 i jestem mega zadowolony.Wzmocnienia mam twarde ,ale są bardzo wygodne.SKóra jest gruba i bardzo dobrej jakości.Za tę kasę myśle ,ze nic lepszego nie ma.A nawet zaryzykuje stwierdzenie ,ze jest porównywalny z firmami droższymi o 100% .Ja go bardzo polecam. A że w 30C jest gorąco,no cóż.My jesteśmy skazani na grzanko :biggrin: tez mam ten model :P podpisuje sie pod wypowiedzia markom13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 tak, moge wyjac... wiec okazuje sie, ze moja organoleptyka troche zawodzi :crossy: ochraniacz na lokiec i bark jest z plastiku a w srodku wylozony jest pianka i obszyty materialem :) natomiast na plecach jest gruba pianka i nie mozna jej wyjac mimo, ze jest do tego otworek, tylko to prawie jak z porodem, ciezko przecisnac arbuza przez otwor wielkosci pomaranczy (chyba ze ja niepelnosprytny jestem), jak bardzo chcesz to moge zdj wieczorem zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Mam takie pytanie planuje kupic kurtke TSCHUL 801 i do tego spodnie, jednak nigdzie nie moge znalesc spodni.... Kurtke znalazlem prosto od producenta z wysylka wyjdzie mnie jakies 330 zł. Wie ktos gdzie mozna kupic spodnie ? PS. Mial ktos do czynienia konkretnie z tym modelem ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitol Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Kurtke znalazlem prosto od producenta z wysylka wyjdzie mnie jakies 330 zł. Porównując z cenami z allegro to się opłaca.. Może dasz jakieś namiary bo też podoba mi się ta kurtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 tez bym prosil bo za 330 to biore :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Pytac u tego pana - http://myworld.ebay.pl/fashion-only/ Kupilem jednak taka - http://www.kunst-art.de/ebay/carpiediemvorne1.jpghttp://www.kunst-art.de/ebay/hintencarpiedim1.jpg tylko, z czarna. Zobaczymy co jest warta :P Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitol Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Pisałeś z nimi jakieś maile? Bo z tego co widzę na aukcjach, to 330zł na pewno nie wyjdzie...Cena minimalna u nich to 89E(jakieś 330zł) a jeszcze przesyłkę trzeba doliczyć.. i to będzie pewnie jakieś 50zł, czyli wyjdzie prawie na to samo co na allegro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 I to nie jest producent :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi