DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udost臋pnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No i popadlem w niezachwyt :( Sprawa ma sie tak;Jak gdyby nigdy nic lata艂em mtxem na gumie;p(Wczesniej latalo mi lekko kolo z przodu gdy mocno w miejscu krecilem kierownica na boki)My艣lalem ze to golenie do wymiany..Ni ale okazalo sie ze nie:Ppo wczorajszej jezdzie zaczelo kolo latac jeszcze bardziej;]Namierzylem problem :( Pekla z lewej strony dolna pu艂ka :( Na moje oko to jest ?Dur aluminium ;]i teraz pytanie brzmi;pCzy darady to pospawac czym艣(elektrody do aluminium,jais migomat z drutem do aluminium czy inne spawanie) Bede Mial przod Caly za 100 zl no ale mzoe darady pospawac jako艣 to moze wiecie czy to wytrzyma :) POzdrawiam Dibo ;] Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
toowdie Opublikowano 19 Lutego 2006 Udost臋pnij Opublikowano 19 Lutego 2006 JAk dla mnie to lepiej inne ca艂e p贸艂ki daj. To jest twoje bezpiecze艅stwo. Co zrobisz jak ci ko艂o na zakr臋cie ucieknie??聽Pozdro Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 japko Opublikowano 19 Lutego 2006 Udost臋pnij Opublikowano 19 Lutego 2006 spawanie alu to migomat i spawanie w os艂onie argonu,elektrode dobierze juz odpowiednia spawacz, dural czy alumunium :( to twardy i lekki ale kruchy materia艂 i takie pospawanie sie do niczego nie przyda raczej , zawieszenie za 100z艂 to mysle ze to swietna okazja tylko brac i zak艂adac zeby nie sta艂 moto w garazu :) Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.