DiboS60 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No i popadlem w niezachwyt :( Sprawa ma sie tak;Jak gdyby nigdy nic latałem mtxem na gumie;p(Wczesniej latalo mi lekko kolo z przodu gdy mocno w miejscu krecilem kierownica na boki)Myślalem ze to golenie do wymiany..Ni ale okazalo sie ze nie:Ppo wczorajszej jezdzie zaczelo kolo latac jeszcze bardziej;]Namierzylem problem :( Pekla z lewej strony dolna pułka :( Na moje oko to jest ?Dur aluminium ;]i teraz pytanie brzmi;pCzy darady to pospawac czymś(elektrody do aluminium,jais migomat z drutem do aluminium czy inne spawanie) Bede Mial przod Caly za 100 zl no ale mzoe darady pospawac jakoś to moze wiecie czy to wytrzyma :) POzdrawiam Dibo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 JAk dla mnie to lepiej inne całe półki daj. To jest twoje bezpieczeństwo. Co zrobisz jak ci koło na zakręcie ucieknie?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość japko Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 spawanie alu to migomat i spawanie w osłonie argonu,elektrode dobierze juz odpowiednia spawacz, dural czy alumunium :( to twardy i lekki ale kruchy materiał i takie pospawanie sie do niczego nie przyda raczej , zawieszenie za 100zł to mysle ze to swietna okazja tylko brac i zakładac zeby nie stał moto w garazu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi