jarekk Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Kto z Was miał okazje być na zlocie w Lubsku? Słyszałem że na rozpoczęcie i zakończenie sezonu niezłe imprezy tam robią(sam nie miałem okazji jeszcze tam być) Piszcie jakie macie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No ta ... przebieg 6, 10 dni na forum. Dlatego powiem grzecznie: użyj funkcji "szukaj" ... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Dlatego powiem grzecznie: użyj funkcji "szukaj" ...Dokładnie :) Tym bardziej że z 'brodzią' i kumplami jeździmy do Lubska i z tego powodu parę razy pisałem o tym już na forum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja w tym roku mam zamiar jechać tam pierwszy raz :) A słysząc opinie ludzi podobno jest wypaśnie :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Byłem tam niestety tylko raz i teraz żałuję, że tylko raz atmosfera wspaniała naprawdę polecam. :buttrock: I nie mówiąc o znakomitym towarzystwie np. Krasnala :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 I nie mówiąc o znakomitym towarzystwie np. KrasnalaAaaaa...coś mi świta - rozbiłeś chyba koło nas namiot?? :roll: Namawiałem Cię wtedy do zajrzenia na forum no i proszę :buttrock: Co do zlotu na rozpoczęcie sezonu to jeszcze żadych danych nie znam. W Lubsku z reguły ten zlot organizują w drugiej połowie maja. Jak już będzie bliżej tego terminu to pewnie pojawi się informacja na stronce: http://www.boxer-lubsko.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Tak masz rację rozbiłem swój namiot obok Twojego i nie tylko. :buttrock: A poza tym to bacznie obserwuję stronę Boxera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 raj na ziemi i dzięki bogu za basen bo bym spłoną na rozpoczęciu 2005 ;) w sumie byłem 3x, za każdym razem z Krasnalem (on mnie namówił) i ręsztą ekipy z Bogatyni :buttrock: :banghead: :D pojadę tam znowu i znowu i znowy... polecam wszystkim, naprawdę wspaniały klimat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Zlot odbędzie się 19-21 maja roku pańskiego 2006 ;)Informację taką dostałam od kolegi, który należy do klubu, który organizuję co roku tą imprezę :P Więc szykować już się na pacyfikację Lubska :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Zlot odbędzie się 19-21 maja roku pańskiego 2006 A jeszcze jakieś szczegóły ... ? Bo mam w tym czasie luzy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A jeszcze jakieś szczegóły ... ?Na ja tam będę :mrgreen: A tak na poważnie to ten temat pewnie odłynie w siną dal do czasu tego zlotu, więc spoko-loko - szczegóły będą. A jeszcze jak Astarte ma kontakt z Boxerem to już na pewno będziemy coś wiedzieć z pierwszej ręki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A jeszcze jakieś szczegóły ... ?A tak na poważnie to ten temat pewnie odłynie w siną dal do czasu tego zlotu' date=' więc spoko-loko - szczegóły będą. A jeszcze jak Astarte ma kontakt z Boxerem to już na pewno będziemy coś wiedzieć z pierwszej ręki 8)[/quote']Dokładnie... gdy będą jakieś przecieki ;) to spróbuje coś wyłapać :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 no niestety w ten weekend nie moge:(chcialem tam pojechac poniewaz bylem dwa lata temu i bylo gitrok temu chwile przed zlotem wmontowalem sie suza w auto i nie dalem radyna stronach boxera nic nie ma ale ta date odnalazlem takze na riders.plno nic-pozostaje mi zyczyc zajebistej imprezy Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Dlatego powiem grzecznie: użyj funkcji "szukaj" ... Nie żebym coś chciał mącić, ale od czasu gdy Admini podczas imprezy porządek na 4um robili, za bardzo znaleźć tematu nie można :roll:No chyba żem dyletant i nieuk, niepotrzebnie czas forumowiczów zajmujący... 8O :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi