magneto Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 dam wam to http://www.midland.pl/ a dalej to juz sobi esami radzcie...:):P:P w lodzi jest to na ulicy Plockiej 52, no al eto w lodzi.jesli ktos bedzie chcial to moze bede mial mozliwosc, zeby mu wyslac takowy olej, ale to znowu na kosztach sie odbije. jak cos to PW :rolleyes: swoja droga to niby sa to jakies szwajcarskie oleje z 120 letnia tradycja...ja KATOWALEM jawke 50 i do dzis pamietam jak mnie chlopy ze wsi(na dzialce) zwineli i pytali co to za olej, bo w zyciu nie wiodzieli zeby jawka tak smigala bez ZADNEGO kopcenia:D ogolni emowiac wszystkim polecam:) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 midlanda znam już hmmm, od lipca 2004, i od tamtej pory na nim jeżdże tj. kmx'em jakieś 8tys km i teraz ktm'em stuknie niedługo ze 3,5 tys km (zrobie jeszce cały sezon bez remontu, śladowe zużycie tłoka, aż 0,005mm) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 to ja ci ewyprzedze, bo gdzies od maja 04` pojechalem tam jak tylko ujrzalem ogloszenie w "motogratce"... ale mniejsza o to, chyba obaj to polecamy i tyle:P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) też widziałem ogłoszenie w gazecie, chyba express to był, kupiłbym już wtedy ale miałem na zapasie 2l shell vsx a co do oleju to poco przepłacać skoro nie ma różnicy ? Edytowane 27 Marca 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Skoro tak polecacie ten olej to wybiore się do Opola i zakupie sobie 3 buteleczki zeby w zapasie było :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 nietylko polecamy, bo to jest poparte konkretnymi przykladami:Dudaj sie, udaj, bo warto:)pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) a mam kupic ten co ma na etykiecie narysowaną kosiarke czy ten z motorkami na etykiecie? który lepszy? :notworthy:Dzwoniłem do sklepu, koles powiedział ze 0,6L kosztuje 17zł :/ Edytowane 28 Marca 2006 przez kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 w zasadzie ja uzywalem i tego i tego(cztery butelki juz oproznilem w minonym sezonie) i to chyba to samo. ale jesli ju zbrac, to ten z motorkiem na etykiecie... moze czyms sie rozni. 17ZL???:/;/;/;/;/;/ jezeli tak, to chyba ju zbym wzial castrola... ale to chyba niemozliwe... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 etykieta z motocyklem oczywiście, ale 17 zł ???????????????ja dokładnie 9.61 zł płace Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No tak powiedział koles 17zł :/ A znacie jakies sklepy wysyłkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 eee..to musiala byc jakas pomylka. albo moze koels z wysylka mowil:P dowiedz sie raz jeszcze bo az mnie zaszokowales...a co do wysylkowych to pojecia nie mam...pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 mogę Ci wysłać za pobraniem jakby co , przesyłka 12.50-14 zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No to spoko, dowiem się o tą cene i jesli rzeczywiscie bedzie taki drogi to kupie od ciebie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Co jak co u mnie CASTROL R2 Racingbike kosztuje 45zeta za 1litr....a po ile to u was stoi?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 roznie u mni ecastrol stoi... w jednym serwisie 41zl zas w drugin, nowootwartym cenili sobie... bodajze 32zl. cena taka, ze kupilbym chyba ze 3 butelki, tylko za co...?:/ pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi