krasnal Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 A u mnie wszystkie drogi śliczne równe :lol: śnieg przykrył wszystkie dziury...... i tylko sanek na kardan brak 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 "W nocy z poniedziałku na wtorek pogodnie' date=' tylko okresami na zachodzie i południu będzie się chmurzyć i spadnie niewielki śnieg. Temp. min od -13 st. na wschodzie i w centrum do -6 st. na Dolnym Śląsku. " [/quote']Prot ale to było w nocy, w dzień całkiem przyzwoicie +2 :mrgreen: A w sobotę ma być +5 :banghead: , więc jeśli się potwierdzi to może mały wypadzik za miasto :?: PGR - będę potrzebowała Twojej pomocy w celu wywiezienia mojego ukochanego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 W poniedziałek nawinełem 80km po wrocku :twisted: a wy tylko nazekacie :lol: od 7rmp dupa tańczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A ja dziś sobie polatałam :P tylko 10km. ale jak na moje umiejętności to i tak bardzo dużo ;) . Zimno jak cholera dobrze, że słonko świeci :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 od 7rmp dupa tańczyto musisz zrobić tak, żeby było 7rpm i wtedy spoko odkręcasz :mrgreen: Ale szacun Boczu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 może jakaś trasa na północ od wrocka? chętnie się przyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 witam chętnie się dołącze do wypadu obojętnie kiedy i w którą stronę byle by do przodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 a sanie macie ???? :buttrock: ;) :evil: kiedy to sie skonczy :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mario - to się skończy szybciej niż ktokolwiek zaproponuje jakąś traskę ;) Nie będziemy przecież dookoła pl. Solnego sie lansować :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Nie będziemy przecież dookoła pl. Solnego sie lansować A dla mnie to i lansowanie na Solnym może być oby tylko polatać :roll: Tak mnie zaraziliście tą pasją, że nie mogę pracować, uczyć się a i w nocy źle sypiam, ciągle mi się motocykle śnią :mrgreen: no i priorytety mi się pozmieniały :buttrock: Cholera gdzie ta wiosna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A dla mnie to i lansowanie na Solnym może być oby tylko polatać Jestem za :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Glowne drogi sa obecnie suche ale wystarczy wjechac w kajas poboczna przez las i jusz sa koleiny z lodu albo nawiane zaspy sniezne. W pogodny dzien warto sie wybrac, ale po sprawdzonej trasie.Ja mam przed parkingiem straszny lod, ze samochodem ciezko sie wyjezdza, musze poczekac bo szkoda poniszczyc plastiki na powitanie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Cholera gdzie ta wiosna :) A mnie nie boli, póki moto w serwisie. Ale jak będzie gotowe, to Wasze "uczucia" będę podzielał maxymalnie..... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Wy się kurde cieszcie, że nie mieszkacie na Mazurach, właśnie wróciłam :roll: Tam wiosna to się dopiero w czerwcu zacznie, zaspy po pachy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Jeśli jakieś latanie integracyjne będzie miało miejsce to naturalnie się dołącze jeśli można oczywiście. Jak narazie mam rozebrane moto ale już powoli się składa więc czekam tylko na kawałek suchego asfaltu i odrobinkę inwencji twórczej w tworzeniu trasy grupy wropozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi