motoxl Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam! Przepraszam jezeli nie ten dział, ale nie wiem gdzie to zamieścićPotrzebuje wzoru naklejki "bandit 1200N" znajdującej sie na tylnej owiewce. W obojętnie jakim formacie, tylko żeby mi mogli dorobić na ploterze. A moze ktoś wie gdzie moge kupic gotowe naklejki?Dziękuje za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Poszukaj na necie, ja zamawialem w jakies firmie reklamujacej sie wlasnie w internecie i oni tam mieli wszelkie wzory. Ja zamawialem komplet do Bandita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Z tego co mi wiadomo, to uzytkownik l3ft robi naklejki :DZagadaj do niego :D[/b] Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoxl Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Troche nie rozumiem dlaczego mój post został zgłoszny do moderatora? w archiwum nie znalazłem odpowiedzi na pytanie... Chyba regulaminu tez nie naruszyłem... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Puknij w allegro i masz wybór. :D Większość robi takie jakie chcesz, ale wymaga rysunku wektorowego w CAD-zie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi