Fat Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jakby trzeba było jakąś paradkę robić od domu Sandry pod kościół albo z kościoła pod dom weselny to dawaj znać Lisek, coś zawsze można wykombinować ;) Szkoda, że będe miał nowe opony - żal będzie palić :) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Witam jeszcze raz. Podaje link do strony na której znajdziecie mapke dojazdową do kościoła w którym będziemy brali ślub.Parafia Św.Barbary (przy placu bł.Edmunda Bojanowskiego) jest zaznaczona rózowym kwadracikiem. Dla tych, którzy będą jechali do kościoła od strony Górczyna tłumaczę jak dojechać: za wiaduktem gorczyńskim musicie jechać prosto ulicą Głogowską, za czwartą sygnalizacją świetlną skręcicie w pierwszą ulicę w lewo (ul.KOTOWO), dojedziecie do wiaduktu przecinającego autostrade A2, zaraz za wiaduktem skrecicie w prawo w ul. PONIATOWSKIEGO i na pierwszych światłach skręcicie w prawo na plac bł. Edmunda Bojanowskiego, i juz jesteście przed kościołem.(Na mapie macie zaznaczony czerwoną linią fragment ul. GŁOGOWSKIEJ z wjazdem w ul.KOTOWO) PS mapa jest interaktywna, możecie się na niej poruszać i sprawdzać jak dojechać z innych stron, a jeśli macie jeszcze jakies wątpliwości to pytajcie :)http://mapa.szukacz.pl/?x=354367&y=500376&...i&g=Lubo%f1&z=3 [ Dopisane: 13-03-2006, 19:27 ]ps przybliżcie sobie do 5 m, lepiej widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 mapka cos nie chodzi, ale nie wiem czy tylko u mnie czu wszystkich. PODSUMOWUJĄC:napisz raz jeszcze gdzie mamy sie stawic, o ktorej, czy bedzie jakis przejazd itp.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 mapka cos nie chodzi' date=' ale nie wiem czy tylko u mnie czu wszystkich. [/quote'] u mnie również nie chodzi, ale już wiem gdzie to jest :)także trafie napewno. Możemy jechać razem :D oczywiście każdy swoim moto :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Ślub jest w kościele na godz.16:00 .Tak mi sie marzy że jak wyjdziemy ze Sandrą po mszy z kościoła to WSZYSCY wkręcicie swoje motocykle na maksymalne obroty :) ( tak mniej więcej jak to zrobiliśmy u MARCO- tak jakoś mi sie to spodobało), raczej unikałbym palenia gumy bo nie wiadomo w którą wiatr zawieje i goście moga dostac z dymu ( a potem róznie może byc z prezentami hehhe :P ) Chciałbym też chwilke zostać i przed kościołem porobić sobie z Wami zdjęcia (to jest do ugadania z fotografem).Następnie pojedziemy do restauracji MORENA W MOSINIE(droga na Wrocław lub słyszałem że przez Puszczykowo też można dojechać-to jeszcze sprawdze) i tutaj bym WSZYSTKICH prosił o korowód abyscie nas eskortowali na maszynach pod sama restauracje.Gdyby ktoś nie wiedział jak dojechać do MORENY to nie przejmujcie sie - jest kilka osób które znają droge i one poprowadzą eskorte :) Takie plany mamy na dzień dzisiejszy, gdyby coś sie zmieniło oczywiście poinformujemy Was Czy plan Wam odpowiada, czy może ktoś ma jakieś sugestie?Dzięki Wszystkim!!! ;) WIOSNA JEST CORAZ BLIŻEJ!!!!!!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Co prawda nie zjawię sie u Was na ślubie ale szczere gratulacje i życzenia składam na Wasze Lisie łapki ;) Pozdrawiam ciepło i 3majcie się razem jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Czy plan Wam odpowiada, czy może ktoś ma jakieś sugestie? Mi wszystko pasuje, nawet załatwiłem sobie wolne na ten dzień ;)Do zobaczenia pod kościołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Plan jest spoko.Zjawie/zjawimy sie na pewno !!!Pozostaje mi tylko raz jeszcze pogratulowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finko Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 No, to gratulacje !!! Bede na pewno. :D [ Dopisane: 16-03-2006, 22:36 ]No, to gratulacje !!! Będe na pewno. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Jak nic niespodziewanego nie stanie mi na przeszkodzie, też pojawię się na sprzęcie z moją lepszą połówką :P Także gratulacje wielkie i do zobaczenia :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 szkoda tylko, że z 3 stron zapowiedzi przyjadą nieliczni ;( mnie może tylko Chuck Noris powstrzymać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 szkoda tylko, że z 3 stron zapowiedzi przyjadą nieliczni ;( mnie może tylko Chuck Noris powstrzymać ! :) na pewniaków mozna zawsze liczyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 na pewniaków mozna zawsze liczyć własnie :) a co powiecie zeby sie spotkać troszczke przed samym kościołem a pod kosciuł podjechać silna zgraną grupą. (to chyba lepsze niz zbierac sie pod samym kościołem (efektywniejsze :P ) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 własnie :) a co powiecie zeby sie spotkać troszczke przed samym kościołem a pod kosciuł podjechać silna zgraną grupą. (to chyba lepsze niz zbierac sie pod samym kościołem (efektywniejsze :P ) pozdr.Ja jestem na tak, przynajmniej się kawałek przejadę, a nie te marne 500 metrów ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 własnie :) a co powiecie zeby sie spotkać troszczke przed samym kościołem a pod kosciuł podjechać silna zgraną grupą. (to chyba lepsze niz zbierac sie pod samym kościołem (efektywniejsze :P ) pozdr.To moze spotkamy sie pod PAJO? Gdy sie juz ekipa zbierze to wtedy wszyscy podjedziemy na docelowe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi