marco Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 oczywista sprawa że ja się stawiam w pierwszym rzędzie do paradynie tylko w drodze rewanżu za zeszłoroczną moją eskortę a przedewszystkim z symapati dla młodej parypozdro dla narzeczonych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 :) GRATULUJE !!!!!! (ale wpadłeś Stary ... :lol: ) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 (ale wpadłeś Stary ... )co wy ludzie gadaciechłopak wie co robi i dlaczego wszyscy twierdzą że to jest coś złegopoza tym swoją narzeczoną zna tez nie od dziś denerwuje mnie to ten stereotyp z tym narzekaniem :) mi stukneło już prawie 6 miechów i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 co wy ludzie gadacie chłopak wie co robi i dlaczego wszyscy twierdzą że to jest coś złego poza tym swoją narzeczoną zna tez nie od dziś Też znałem nie mówie że jest źle ale jest inaczej, patrz efekt założenia pierścienia "WŁADCA PIERŚCIENI", kobieta zmienia sie po ślubie, takie życie :) denerwuje mnie to ten stereotyp z tym narzekaniem mi stukneło już prawie 6 miechów i nie narzekamNo to pogadamy po 3 latach :mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 kobieta zmienia sie po ślubie, takie życie Banghead Moja kobieta tez się zmieniła , ale na lepsze.Warto Panowie- nic tak nie pomaga w życiu jak dobrze dobrana druga połówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 nic tak nie pomaga w życiu jak dobrze dobrana druga połówka :) :( :( :( :) dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ale 0,7 jest chyba lepsze niż połówka . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 nic tak nie pomaga w życiu jak dobrze dobrana druga połówka.Ale ponoć to właśnie Ty Sierżanicie już 3rzy wybierałeś , masz doświadczenie ... :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ale ponoć to właśnie Ty Sierżanicie już 3rzy wybierałeś , masz doświadczenie ... Jak to mówią starzy górale - do 3 razy sztuka ! :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam szefa :) Moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli bede juz mial zrobionego fajera to na bank bede. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 :) :D Noo lisek pięknie... Pozostaje mi tylko pogratulować... ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Gratuluję,no to pewnie już młodym liskom motocyklistom spieszno z nieba na ziemię.Pozdrawiam i dużo szczęścia życzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 No Lisek to tylko sie CIESZYC... jesli jest to odpowiednia kobieta to wszystko bedzie dobrze a moze nawet lepiej!!!Co sie zmienia? Wlasciwie to wszystko ale na lepsze - tak jest w moim przypadku - teraz urodzila NAM sie coreczka i jest SUPER - tylko troszke mniej czasu... ale przeciez podrosnie.POZDROWIENIA dla przyszlej ZONECZKI - GRATULUJE i wszystkiego najlepszego ZYCZE!BRAWO :P :P :P :P :P BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Dzięki chłopaki za życzenia :P Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :P Młodym liskom juz pewnie przyppisane są jakieś maszyny :P hehe a Tobie Przemku3578 gratuluje córeczki i również pozdrów żonkePs. też już nie moge doczekać się jakiegoś małego 'BĄKA' :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 lisek, poinformuj jak bedziesz wiedzial ktorego ma to sie odbyc. Chetnie przyjechal bym poszpanowac swoim GSem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi