jarekk Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam!! Macie jakiś ciekawe propozycje odnośnie zlotów na rozpoczęcie sezonu w promieniu do ok 150km od Jeleniej Góry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 może Mników pod Krakowem??troche dalej od JG, ale za to impreza :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 w Karpaczu będziemy coś organizować jak puszczą śniegi... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 w Karpaczu będziemy coś organizować jak puszczą śniegi...To jak już coś będzie wiadomo to daj znać' date=' blisko mam więc jeśli będzie przyzwoicie (echhh te śniegi w górach nie chcą szybko topnieć) to najprawdopodobniej się zjawię. w promieniu do ok 150km od Jeleniej Góry??Pod koniec zeszłego sezonu ekipa z Bolesławca coś przebąkiwała o zorganizowaniu rozpczęcia sezonu, ale co i jak to niestety nic nie wiem. Może za jakiś czas coś napiszą na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Do Mnikowa troszkę daleko jak na rozpoczęcie sezonu... :ehz: Ale Karpacz czy Bolesławiec chętnie zaliczyłbym Dajcie znać o konkretnych datach jak będziecie coś wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Pod koniec zeszłego sezonu ekipa z Bolesławca coś przebąkiwała o zorganizowaniu rozpczęcia sezonu' date=' ale co i jak to niestety nic nie wiem. Może za jakiś czas coś napiszą na forum.[/quote']To może coś razem wydumamy ? :arrow: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...40317&view=next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi