barteck Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 No to mnie raczej nie zabraknie :P:D. Na mazurach mogę skołować jakiś nocleg jeżeli byłby z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Mysle ze calkiem spora delegacja by wtedy wyjechala z Krakowa i okolic :P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Sluchajcie, nie ma co dywagowac, tylko trzeba sie umawiac... kto mam ozliwosc zalatwienia noclegu niech sie orientuje i napisze jakie sa warunki i wtedy bedziemy sie ostatecznie deklarowac... mysle, ze mazury to bardzo dobry pomysl (jeszcze nigdy tam nie bylem :P ) termin dlugoweekendowy tez mysle, ze jest oki. Zwlaszcza, ze w tym roku moze on trwac nawet 9 dni, wiec spokojnie kilka z nich wiekszosc z nas wygospodaruje na spotkanie :PPodsumowujac: Kto zalatwia noclegi? I do dziela :P Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macceti Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 W zwiazku z tym ze mam rodzicow ze Szczytna zorientuje sie ile na chacie osob wlezie. W ogrodku mozna postawic namioty. Poza tym w okolicy mam kilka miejsc wiec jak bede w chacie na weekend to sie dowiem ile osob wlezie. Mysle ze nie bedzie problemu z noclegiem. Ale szczegoly napisze Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Widze ze knujecie termin majowy, a czy nie moglby to byc termin czerwiec/lipiec/sierpien?? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macceti Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Moga byc oba;)) I przestan sciemniac wezmiesz urlop w szkole! Tam tez mozna nie wiesz o tym:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Chodzi o to ze mam juz inne plany na maj, trudno najwyzej wpadne w drugim terminie... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 w f4 siada napinacz i to dosc czesto slychac wtedy rezonans w okoloicach pokrywy zaworow najbardziej przy 5tys obr zmieniaja sie fazy rozrzadu i troche zaczyna dymic nowy fabryczny nie daje rady musisz sie zglosic do kogos kto je przerabia wtedy powinien ci wytrzymac dluzej niz lancuszek rozrzadu a poza tym to fajnysprzet jezeli chodzi o zdjecia: kiedys pojechalem obejrzec r1 byla najpiekniejsza w calej gazetce ale kiedy dojechalemna miejsce wygladala jak kursk po zatonieciu do tego byla juz raz malowana :) dobra rada jezeli jedziesz cos obejrzec to nie za daleko bo sie mozesz rozczarowac Pozdro zycze udanego zakupu Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi