PAWEL----B Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 a gdzie go nagrywaliscie ?/ogolnie to nasz piekny poligon w wesolej /rembertowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 no wlasnie poznaje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 calkiem fajny, ale jakiegos slabego zula znalezliscie u mnie na wsi to by cala butelke za jednym razem wciagnal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Elegancki filmik ;] ale mam pytanie ;D jak sie zwie kawalek ktory leci w tle filmiku? Wiem ze najlepsza muzyka to dzwiek silnika ;p no i wlansie szkoda ze go nie slychac ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 u mnie na wsi to by cala butelke za jednym razem wciagnal to to nic to byla druga butelka dlatego sie tak zachwial , PIERWSZA WYPIL ZA JEDNYM RAZEM SLOWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Filmik bardzo fajny, byle by więcej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Ten utwór slyszalem na jednej z płyt z Swiata Motocykli jak sie dowiem to ci powiem jaki ma tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Spox czekam bo naprawde jestem zainteresowany ;P ale pisz na pw hehe i sory za offtop ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Filmik naprawdę godny :D .Ładnie Crka idzie na koło :twisted: ,zresztą moja też :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Mi się podobało, szczególnie epizod na quadzie i z winem (spodziewałem się, że wypije całość, ale cóż) Start udany :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 All download slots (1500) assigned to your country (Poland) are in use.Please try again later. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 PAWEL----B może się nie znam , ale strasznie miękką masz tą Cr'ke :mrgreen: Widać to najbardziej przy skokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 TIJOnie znasz sie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ale strasznie miękką masz tą Cr'ke wiesz co raczej nie zawieszenie jest jescze dobre moze to dlatego ze waze 99kg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Nie twierdze , że zawieszenie złe , ale strasznie miękkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi