asdx21 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wiem że dużo osób jest tu z woj. opolskiego :D - znacie może jakiś klub(y) w tym woj. :?: Słyszłem że jest w krapkowicach , ale nie jest pewien. :? [ Dopisane: 14-02-2006, 13:41 ]oczywiście dla motocyklistów :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Wiem że dużo osób jest tu z woj. opolskiego Poszukaj dokładnie to mnie znajdziesz ! I póki co , to się nie podniecaj za bardzo klubami .Najpierw miej grupę przyjaciół,a czy się sformalizujecie ,czy też nie to nieważne.Jak zejdą śniegi wpadaj do mnie .Miejsce jest.Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdx21 Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 OK. gdzie najczęściej jeździsz. Jak nie daleko Opola to chetnie wpadne. Bo czekam na dowod rej. [ Dopisane: 15-02-2006, 10:36 ]widze ze malo est tu osob z opolszczyzny - jesteśmy reprezentantami??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Z tego co wiem w kędzierzynie koźlu jest Troopers of Highways , a z opola to nawet kiedyś stronke znalazłem , choć nie jestem z waszych stron http://motocykle.opole.pl/beny/index.php?o...ntpage&Itemid=1 pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 widze ze malo est tu osob z opolszczyzny - jesteśmy reprezentantami??? WinkLudzi jest więcej , ale nie wszyscy się ujawniają.Do mnie przyjeżdża łącznie ok 40 osób z Opolszczyzny.Klubu typu MC nie tworzymy ,ale jesteśmy grupą znajomych.I o to chyba chodzi.Będzie ciepło - wiesz gdzie mnie znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 póki co , to się nie podniecaj za bardzo klubami .Najpierw miej grupę przyjaciół :D Najważniejsze - to żeby sobie pojeździć. Dobrze jest mieć kogoś do towarzystawa na dłuższą trasę. Kluby to sztuczne twory z często zapsuta atmosferą. Szukaj kolesi o podobnych zainteresowaniach - budujcie grupkę kolegów - przyjaciół. Barwy i loga są fajne, ale... najlepiej jedź tam gdzie chcesz, a nie tam gdzie ci każą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Już od połowy kwietnia w weekendy zapowiadają się ludzie .Jak będziesz miał możliwość to wpadnij.Poznasz ekipę - tyle że są to w większości ludziska powyżejj 30 r.życia -czyli prawie Staruchy . :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdx21 Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 fajnie by było tylko że mam dwie jawy w rozbiórce ( i nie wiem jak długo to potrwa) jak i nie mam (narazie) papierów na żaden z nich. ale moża uda się wszystko uregulować na sezon?!?!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Zajrzyj na Opole Zone!!! http://www.motocykle.opole.pl narazie jest tam spokojnie ale w sezonie znajdziesz na bierzaco info o wypadach. "nocne huczenie itp.." Wiekowo tez ci podejda - 20 - 30 latki.Klub? - hyba to nie jest, kazdy przyjezdza kto ma ochote bez zobowiazan.Sama zagladam tam od jakie pol roku. Stary Sierżant - zebys se nie myslal ze chce ci robic konkurencje!Opole-Zone ma na miejscu, a do ciebie tez przeciez moze zajrzec :roll: !Lasy Opolskie - w ktora strone to od Opola?Twoje propozycje sa dosc ciekawe - mam nadzieje ze latem do was dotre :) A jak kto dowie sie czegos o Krapkowicach to niech sie ze mna tym podzieli - bo to u mnie pod nosem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek250 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja jestem z Opolszczyzny jeżdżę motorkiem a zacząłem tak naprawdę dopiero w tym sezonie bo prawko zrobiłem we wrześniu zeszłego roku. W Krapkowicah bywam kilka razy w sezonie przelotem. Co do Krapkowic to słyszałem że jest klub, mają też stronę internetową lecz niestety linku nie mam :P i przed wypadami zbierają sie na stacji benzynowej naprzeciw night clubu.Do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudek Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 dla zainteresowanych znalazlam -> http://www.okrrider.konto.pl/strglowna.htm <- szkoda ze jezdza glownie choperkami :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi