skalim1 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 a kupuj, na początek będzie dobre :icon_mrgreen:mogę Ci swoją sprzedać :clap: ok 4200 dlatemu że mam jeszcze kupe zapasowych części takich jak cylinder, przednie zawieszenie, felgę, silnik, dodatkową zębatkę 66z, tylne nowe klocki, i jeszcze jedne zapakowane i czekają aż się jakieś zużyją, drugą ramę, moduł, przełączniki, ehh nie pamiętam co tam jeszcze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo91 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ja mialem w sm, z cylindrem 70ccm, latała jak głupia. fajny motorek jezeli to jeden z pierwszych. no i duzo czesci do tunu, i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) :Jakiś czas temu "ścigałem" dwie Yamaszki 50 ccm i jakiś skuter. Jechałem 110 km/h i nie mogłem ich dopędzić. Swoją drogą trochę mnie to martwi, że dzieciaki zap... z taką prędkością w ruchu ulicznym... 110 km/h. Hahahahah. Może jeszcze powiesz że za wami jechała R1 i miała z wami problemy. Edytowane 13 Października 2007 przez michal1171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 :110 km/h. Hahahahah. Może jeszcze powiesz że za wami jechała R1 i miała z wami problemy. chyba nie znasz możliwości skuterów http://www.youtube.com/watch?v=ztdL53gPUzk :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 EnduroMaster ma racje. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Akurat znam bo byłem pare razy na wyścigach supermoto gdzie odbywaly się też wyścigi skuterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Piszcie na temat, bo będę musiał zamknąć teamt bo jest on nie czytelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 A jak to jest z tymi pekającymi ramami?? prawda ze pekają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) prawda, w okolicy główki ramy jeszcze wahacz się wygina Edytowane 13 Października 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Kurde... planuje zakupic własnie sende sm i wszystko pieknie tylko ta rama mnie przeraza... mam 180cm wzrostu i ponad 90kg ..odradzacie sende?? jezdzilem taką senda i wygladałem troche jak pajac na niej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 to co zauważyłem to moja senda r jest o wiele wyższa od sm'ek, nie wiem jak z ramami alu ale z moją (na razie) się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 to co zauważyłem to moja senda r jest o wiele wyższa od sm'ek, bo masz koła 21/18 a w sm są 17tki ? :banghead: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi