Gość PABLITO Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 :) Podpowiedzcie, co wybrać jako pierwszego w życiu CHOPPERA 97-98 Marudera, czy 95-96 Virago 535 i czy cena wywolawcza za Marude '98 18000 i '96 Virago 535 12500 (obydwa ze sporym wypasem) to dużo czy nie??? Bracia Pomóżcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 mne sie zawsze mazyl vz800, losy jednak pokierowaly mnie w inna strone vx800 i jestem szczesliwy i nie zaluje, tanszy i ma kardana, wygodniejszy niz choppery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam.Jeśli chodzi o taki wybór to raczej Suzuki (nowsze), choć ja akurat wybrałem Virago :) (z tego samego powodu). Co prawda Yamaha wa wałek i brak problemów ze smarowaniem łańcucha i jego obsługą, Suzuki - większa pojemność, większe moto, więc bardziej pasuje jeśli jesteś większego wzrostu. W sumie ilu użytkowników każdego moto - tyle opinii na temat za i przeciw. I tak na koniec rozlega się głos z góry (jak w randce w ciemno): "Ale wybór należy do ciebie".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam.Ja osobiście wybrałbym Marudera, bez dwóch zdań, ale to musisz sam przemyślec.Przede wszystkim cena, jak widzisz różnica jest spora, nawet bardzo i pojemność.Tu 800 ccm a tu 535 ccm...Jeżeli ma to być pierwszy motocykl to może lepiej jak kupisz Virago. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam. Ja bym wybrał jednak Maraudera. Główny powód - wielkość moto. Virago to ładny motocykl ale po pewnym czasie dojdziesz do wniosku, że przydałoby się coś większego (znam to z własnego doświadczenia). I nie chcę tutaj porównywać tych obu motocykli bo byłoby to trudne (dość znaczne różnice). Jeden i drugi mają swoje plusy i minusy. To co Cię na pewno będzie wkurzało w Marauderze to łańcuch. Tyle, że do wszystkiego można się przyzwyczaić (miałem VN800 Classic - też z łańcuchem). Najważniejsza rzecz - kupuj to co Tobie (a nie Twoim kumplom) bardziej się podoba. Powodzenia. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Jezdzilem 535 caly ubiegly sezon. wczoraj wplacilem zaliczke na maraudera.535 to naprawde fajny motor - przyspieszenie jak na tą pojamnosc w chopperze jest ok ale na dluzsze trasy jest uciazliwy - brakuje miejsca zwlaszcza dla pasazera (pasażerki). Przejedz sie marauderem a zobaczysz na czym polega roznica. jezeli jestes niskiego wzrostu mozesz zastanawiac sie nad 535 ale najprawdopodobniej po sezonie gora dwoch zaczniesz myslec o czyms wiekszym. bazujac na wlasnym doswiadczeniu polecam Ci marude. a ze co jakis czas trzeba naciagnac lancuch? trudno Powodzenia dj.rydzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 zdecydowanie maruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 CzeJa osobiscie wybralbym vz 800.Chlodzenie ciecza , wyzszy rocznik nie ma jedynie walu.Jezeli jestes slusznej postury to rowniez vz zapewni ci go wiele wiecej. luki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja tez bym bral Marauderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 byliśmy raz na zlocie i siadłem sobie na 535 ( a mam 190 wzrostu i 90 kilo wagi) jak mnie koledzy zobaczyli to tażali się ze śmiechu !!!! Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi