O-L-O Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Koleś napisał aukcje na podstawie swojego ostatniego snu a wy tu go tak zjechaliście. Torche zrozumienia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan_007 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja miałem Jawke 50, Jedynym tuningiem to było 60ccm.I staralem się ją odremontowac, 300zł wydałem....( generalny remąt).Niby była całkowicie odnowiona. ale wiecej jak 50 nie pojechałem.Mój kumpel tez ma jawke i wiecej jak 50 mu nie pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 to jakies cienkie te jawki ;p Moja jechala 50 spokojnie jeszcze 60 wyciągnolem swoją:)Slyszalem ze one tak jezdzą wlasnie 60;p;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Ja miałem Jawke 50' date=' Jedynym tuningiem to było 60ccm.I staralem się ją odremontowac, 300zł wydałem....( generalny remąt).Niby była całkowicie odnowiona. ale wiecej jak 50 nie pojechałem.Mój kumpel tez ma jawke i wiecej jak 50 mu nie pojedzie.[/quote']Pewnie bload nie zdejmujecie bo po ch*j?? Moja szła 70km/h i wierzcie sobie czy nie. Na trójce kręciła prawie tak wysoko jak na jałowym, aż mi się to w głowie nie mieściło! MOja stara TS'ka jak raczyła ruszyc to szła 65km/h, a jawka ją dymała na Vmax i nawet na odejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A wyobrazcie co by bylo gdyby pieniadze ze sprzedazy tego "bajka" chcial przeznaczyc np na malucha? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Mojego kolegi ogar 200 60 poleci ale z simsonem szans nie ma 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 (byly 2wersje tych silniczkow- slabsze i mocniejsze- jawka mustang?)Byla po prostu wersja zdlawiona, zeby spelniala normy motorowerow. Dlawione byly zarowno skutery jak i mustangi. Oddlawienie jest banalne, wymiana dysz, rozpilowanie lub wymiana krocca gaznika, skrocenie kolanka wydechu i juz.Moja zdlawiona osiagala spokojnie ponad 50, oddlawiona jeszcze nie wiem bo zima i jeszcze nie dotarlem pierscieni. Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil_1987 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No forumowicze czegos takiego mi brakowało, to jest poprostu cudo takich ludzi nośmy na rękach i śmiało powiem bo wylewny jestem że moge sie do nich zwracać królowie i odnowiciele histori motoryzacji. Niesłuszne tutaj wydają mi sie uwagi Cycu i Bacher gdyż powinno sie docenic kogoś tak twórczego i pełnego wciąż nowych pomysłów na przeróbki ponieważ orginalny motocykl jest spox ale własnoręcznie przerobiony jest jeszcze lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 przerobiony z glową a nie pierwsze leprze czesci pakowac...a brednie wypisywac i gadac nieprawdę by się sprzedało kazdy moze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Jedynie przerobiony Z GLOWA to byl znany nam Magnum :mrgreen: [ Dopisane: 20-02-2006, 22:43 ]sprostowanie...jest a nie byl 8) [ Dopisane: 21-02-2006, 12:52 ]Motocyklista przekraczający swym potężnym Ogarem barierę dźwięku powinien:a) szczególnie uważnie obserwować szprychy w tylnym koleB) przygotować się na przeskok w inny wymiar światoprzestrzenic) zmówić Zdrowaś Mario i skulić się za owiewkšd) przed tym wyczynem opróżnić pęcherz ze zbędnych płynów ustrojowych Kierujacy pojazdem marki MOTORYNKA z silnikiem czterocylindrowym rzędowym o dużejkompresji znajdujšcy się na ?siskiej, oblanej maslanką nawierzchni powinien:a) dodać dużo gazu i puscić sprzęgłoB) przewrócić się na plecyc) rozpędzić się do maksymalnej prędkosci i uderzyć w stojacy nieopodal rozrzutnik obornikad) rzucić motorower i czmychnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymq Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 nie idzie kurde zobaczyćposlij link na gg 5509977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) To było 2 lata temu, dlatego aukcja nie istnieje :icon_razz: Edytowane 4 Maja 2008 przez marcpol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymq Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 aha haha dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi