jinlun Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Co sądzicie o łańcuchach Vaz o-ring.Czy to jest dobra firma ?Pytam poniewaz w zeszłym sezonie właśnie taki założyłem i mam teraz problemy ponieważ często muszę go naciągać.To śmieszne aby naciągać lańcuch co ok 350-400 km.Motocykl ma zaledwie 16 koników jeżdżę spokojnie i co pewien czas wisi jak sznurek.Zostawiam odpowiedni luz, sprawdzam pod obciążeniem, a i tak strasznie się wyciąga.Kupiłem jako wzmocniony rozmiar 520.Teraz po sezonie sprawdziłem wahacz czy aby coś złego się nie dzieje i wszstko jest OK.Jak często w waszych sprzetach sprawdzacie naciąg łąncucha.Może polecicie na przyszłość jakąś dobrą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 VAZ jest seryjnie montowany w Ducati i KTM.A co do dobrych firm na przyszłość to DID,RK,DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 a zębatki wymieniłeś z łancuchem ? jakoś wierzyć msię nie chce, u siebie mam Regine x-ring i naciągałem tylko przy zakładaniu, przebieg ponad 2000km i ok 50 kucyków pod tyłkiem, może podróba ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinlun Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Do wymiany poszedł cały komplet Zębatki plus łąńcuch.Sam sie temu dziwię.A może to jkaś podróba ?Dzisiał z kasą sobie dają radę ,to co doipero z łańcuchem.No i oczywiście nie zapomnam o smarowaniu castrolem do o-ring.Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 To moze warto zobaczyc jak pracuje tylna zebatka. Moze ma luzy i bije na boki? Napisz tez ile przejechales przez sezon, bo dla jednych sezon to 3tys. km, a dla innych 30tys km. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinlun Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Tylna zębatka jest OK.W sezonie przejechałem na nowym zestawie ok 7000 km i niedługo będzie koniec rególacji.Najgorsze jest to, że łańcuch plus zębatki zakupiłem na allegro i to był mój błąd.Teraz zero reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi