lukas 78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jak w temacie , może znacie jakieś dobre i niedrogie sklepy gdzie można powybrzydzać i kupić dobry kaskczekam na odpowiedzi i pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Popatrz na Allegro...Tam taniej mozesz wyrwać niz w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Popatrz na Allegro...Tam taniej mozesz wyrwać niz w sklepiesęk w tym ,że chcę przymierzyć a nie brać w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 W Łomzy nic nie kupisz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Kask kupisz w Porosłach k/Białegostoku (to wylotówka jak się leci na Warszawę) tuż pod Białymstokiem ja tam kupiłem dwa grexy. Jest to salon Yamahy polecam ten sklep, trochę może ciężko go znaleźć możesz się zapytać w Porosłach w CPN o drogę to jest tuż obok niego po lewej. Mają trochę ciuchów, sporo motocykli na sprzedaż i spory wybór kasków, Grex, Nolan, kaski otwarte też były. Kupując kask radziłbym przy zakupie przymierzyć XL grex był dobry natomiast nolan który kosztował trzy razy tyle też rozmiar XL był zbyt wąski i za ciasny w sumie. W Łomży rozglądał się po sklepach mój kumpel to podobno nie za bardzo był wybór wowo dobrze wyżej pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi