Arma87 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Siemka wszystkim ktorzy sie zglosza. Chętnie polatalbym z kims w terenie jak sie cieplo zrobi.Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Nie wiem gdzie jest Grodków, ale ja jestem z opolskiego :buttrock:. Czaisz może Praszke, powiat oleski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 o hoo to dzieli nas jakies 130 km. Ale nic nie stoi na przeszkodzie jak sie troche ludzi zglosi to sie ugadamy i spotkamy w jednym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 do Grodkowa mam blisko--jednak dopiero za miesiąc wstawie hak do auta narazie nie mam czym ciągnąc przyczeki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 do Grodkowa mam blisko--jednak dopiero za miesiąc wstawie hak do auta narazie nie mam czym ciągnąc przyczeki:) JA też z Wrocka może byśmy coś razem pojeździli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Chlopaki bedzie cieplo to sie z kumamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 zgłasza się okolica Strzelec Opolskich z ekipą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 do Grodkowa mam blisko--jednak dopiero za miesiąc wstawie hak do auta narazie nie mam czym ciągnąc przyczeki:) JA też z Wrocka może byśmy coś razem pojeździli ?Petrzyłem na Twój motorek mam praktycznie taki sam tyle ,że 250 i starszy model ale zrobiony od podstaw łącznie z malowaniem ramy w komorze:) i wymianą wszystkich zużytych elementow tez mam silnik TVC musze go jeszcze zawżyc:) --Masz nowszy wahacz z nowym amortyzatorem u mnie jeszcze jest na koniku:) po za tym jak dla amatora chyba nie ma róznic więkrzych swojego kupiłem w Niemczech za 500 euro nadawał sie do remontu:) mam przyczepke na 3 motorki duzą !! jest mały problemik bo garaż mam w Oławie wiec po drodze do Grodkowa dlatego odpowiedziałem na anons z Grodkowa ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 http://www.bikepics.com/pictures/507147/ ale piasek ma takiego Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 ok czyli starszy... to co u mnie ma nowsze plastiki i zawieszenie przód ma zwykłe bez regulacji---ok to i tak niewazne:) chęci do jazdy sie liczą!:evil: lubie KTM bo wymiania sie osprzet jak klocki lego:) wszystko pasi z innych modeli [ Dopisane: 10-02-2006, 14:36 ]Siemka wszystkim ktorzy sie zglosza. Chętnie polatalbym z kims w terenie jak sie cieplo zrobi.Pozdrawaim[/quotemam pytanko co sie stało z klubem motocyklowym w Grodkowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 a gdzie dokłądnie mieszkasz jaki rejon wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 mam pytanko co sie stało z klubem motocyklowym w Grodkowie???? Rozleciało sie ponieważ zabrakło sponsorów. :evil: Szkoda bo zawsze byl tem motocross na wakacje cos sie dzialo. Motorki zostały sprzedane i tak jest do tej pory. Czasami zawodnicy z polski przyjezdzaja do nas trenowac, a tak to wiekszosc amatorsko przyjezdzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekWroclaw Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Witam! Mieszkam na peryferiach Wrocławia własnie przy wylocie na Oławę , moja głowna trasa to lasami przy Odrze do Oławy :-) , do tej pory latałem XT 600 ( tylko 1 rok ale zachorowałem na enduro ) , ale od 2 tygodni ma Ona nowego własciciela , a w przyszłym tygodniu odbieram WR 450 F , oj bedzie sie działo . Latam głównie sam w terenie , wiec chetnie przyłącze sie do tolerujacych moje niedoskonałości i amatorska jazdę . Pozdrawiam Tomek BMW R 1150 RT WR 450 F - w drodze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam! Mieszkam na peryferiach Wrocławia własnie przy wylocie na Oławę ' date=' moja głowna trasa to lasami przy Odrze do Oławy :-) , do tej pory latałem XT 600 ( tylko 1 rok ale zachorowałem na enduro ) , ale od 2 tygodni ma Ona nowego własciciela , a w przyszłym tygodniu odbieram WR 450 F , oj bedzie sie działo . Latam głównie sam w terenie , wiec chetnie przyłącze sie do tolerujacych moje niedoskonałości i amatorska jazdę . Pozdrawiam Tomek BMW R 1150 RT WR 450 F - w drodze ;-)[/quote'] Witam--gratulacje za ideany wybor srzetu!!! chetnie wiosna mieszkamy blisko siebie akurat teren przy odrze sa idealna na poczatek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam! Mieszkam na peryferiach Wrocławia własnie przy wylocie na Oławę ' date=' moja głowna trasa to lasami przy Odrze do Oławy :-) , do tej pory latałem XT 600 ( tylko 1 rok ale zachorowałem na enduro ) , ale od 2 tygodni ma Ona nowego własciciela , a w przyszłym tygodniu odbieram WR 450 F , oj bedzie sie działo . Latam głównie sam w terenie , wiec chetnie przyłącze sie do tolerujacych moje niedoskonałości i amatorska jazdę . Pozdrawiam Tomek BMW R 1150 RT WR 450 F - w drodze ;-)[/quote'] Witam--gratulacje za ideany wybor srzetu!!! chetnie wiosna mieszkamy blisko siebie akurat teren przy odrze sa idealna na poczatek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi