gangsta Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 no z tego co ja czytalem na www.scigacze.pl to jest rozpoczecie 18 czerwca ;];];];] ja juz sie nie moge doczekac !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja mam tylko nadzieje ze to cholerstwo na ziemi szybko stopnieje. Jak tylko pojawi sie suchy asfalt jade po moją ukochaną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Dzisiaj wyjechałem nakręciłem ok 70 km kałuż w Poznaniu prawie nie ma. Dzień jeden z najpiękniejszych w ciągu ostatniego roku :) :( :( Kurcze co jest z wami -przez cały dzień nikogo na moto nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja dziś trochę katamaranem jeździłem w poszukiwaniu nowego sprzęta i widać, że ruch się zaczyna robić. Niedaleko Poznania kilka sprzętów mijałem. Aż mi się żal robiło, że sam jeszcze muszę trochę poczekać na jazdę. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 A ja zaraz jadę po motocykl i trochę pojeżdżę :) Już nie mogę się doczekac, ciuszki właśnie szukuję :lol: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 No panowie i panie u mnie dzisiaj było w sloncu +16c, a w cieniu +11 :) Jak tak dalej bedzie to szykuje sie niezle smiganko na koniec tego tygodnia :D ;) :) Pozdrawiam Darekcb500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja dzisiaj rozpocząłem sezon :) Jutro jade na dłuzsza wyprawe :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 qrde czy tylko u mnie caly czas nie ma slonca lezy snieg i temperatura jest nierewelacyjna... :) :D ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 polecam lekturę dzisiejszej gazety FAKT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 qrde czy tylko u mnie caly czas nie ma sloncaOjej :) Dzisiaj pogoda w Wielkopolsce uczy pokory i cierpliwości. Smaga śnieg z deszczem i wieje wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Na wiosnę czekam. FAKT .Ale w dzisiejsza pogode to nawet do katamaranu nie chce się wsiadać :) No lubie jak jest ciepło i sucho.....stary jestem i wygodnicki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buchalter Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 polecam lekturę dzisiejszej gazety FAKT :)No właśnie. Może się nie sprawdzi http://grafika.redakcja.pl/wydania.okladka...40457472753.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 NIE CZYTAJCIE TEJ GAZETY :!: NIGDY :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dokladnie nie czytajcie :banghead: A tak pozatym to kozystajac z sloneczka i ciepełka na podkarpaciu nawinąłem dzisiaj 70 km :oops: Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Przyjaciele, ostrzegam - BĄDŹCIE OSTROŻNI NA WINKLACH:http://www.davesdaily.com/videoclips/187-s...by-the-tree.htm [ Dopisane: 23-02-2006, 20:57 ]Szron na jajkach, sopelki w nosi, ale co tam.Sołty z okna "Romek! Za zimno!"A co się przejechałem to moje - wczoraj - 10 km :P :mrgreen: [ Dopisane: 23-02-2006, 20:58 ]DALEJ!DAWAJCIE TUTAJ ZEZNANIA ZE SWOJEGO MANIACTWA! :twisted: [ Dopisane: 23-02-2006, 21:00 ]Co jest?Albo tylko ja jestem walnięty (i to ostro)albo tylko ja jestem odważny (temu nie przeczę przez skromność),albo tylko u mnie czarna gleba :lol: [ Dopisane: 24-02-2006, 11:40 ]Cholera! Prąd wyłączyli. Nie mogę pracować. Słoneczko na dworze, ani jednej chmurki, temperatura +3... Wrruuummm.......... i pojechałem, a co tam. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi