wieczny student Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Moja drezyna:oraz inne piękności ;-)Wiem, mało i monotematycznie. Ale zawsze coś ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 fotki sa lux, takie motocykle jak lubie :D [ Dopisane: 07-02-2006, 08:58 ]tylko nie rozumie czemu ludzie stylizyja eme na bmw :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 hehe Student to ja sie przygladalem temu twojemu struclowi i sie tak dziwilem kto to takie rupiecie sprzedaje :D Ema ladna ale jak juz stylizowac ktos ma chec to niec`h to robi ze smakiem a nie podoklejal co mu sie w garazu walalo na podlodze.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 hehe Student to ja sie przygladalem temu twojemu struclowi i sie tak dziwilem kto to takie rupiecie sprzedaje Winkmuszę cię zmartwić, mój nie jest na przedaż 8) :D było jeszcze stoisko z tabliczkami znamionowymi :mrgreen: a i ten silnik z R12 został na moją prośbę odpalony - piknie gadał! (wtedy przyszli ci od jednoślada nakręcić to ta taśmę, wieć przy odrobinie szczęścia znów będę w jednośladzie ;-) ). To dolniak, więc pracuje miękko, ale przy okazji mam pytanie: czy różni sie emisją hałasu od górniaka? czy gdybym wygiął sobie proste rurki, to by pięknie i soczyście, tłusto dudnił, czy wydawałby takie hamskie, suche, raczej wysokotonowe trzaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Jaka byla cena tej odrestaurowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 ja nie wiem, nie pytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 było dużo emek :?: czy telko te dwie, których fotki pokazałaś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 fajny kolor ma ta kaska. no i twoj ural :) psyt- guma na baku ci peknie bo juz sie zolta ze starosci zrobila :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Jaka byla cena tej odrestaurowanej? Jezeli chodzi ci o M-ke w barwach BMW to zyczyli sobie bagatela 10000 zł Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 ona była żółta, teraz to już wyblakła :mrgreen: . i tak, jak na gumę z 1970 ma niezly stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 ja mam pytanie;) Na jednym ze zjeć widacwężyk w oplocie... Gdzie taki wężyk można kupić;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 ja mam pytanie;) Na jednym ze zjeć widacwężyk w oplocie... Gdzie taki wężyk można kupić;> jeśli chodzi Ci o wężyk paliwowy - to bez problemu kupisz taki w sklepie motocyzacyjnym (nawet w czarnym kolorze), przynajmniej u mnie w Lubaczowie nie mam z takim problemu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 THX :buttrock: Bajer mały a cieszy oko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Jaka byla cena tej odrestaurowanej?http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=86870064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 hoo hooo człowiek ceni jak za woły :!: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi