Smok Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam Mam wfm i chciałbym ja wyremontować ale nie mam katalogu części i instrukcji model M06 silnik 125 jakby ktoś miał wspomniane książeczki w wersji elektronicznej to [email protected] z góry WIELKIE dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Parę rzeczy możesz wyczytać tu http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=a...ode=view&id=107może Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 wiem dzięki ale mnie interesuje model M06 z silnikiem 125 ccm :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Mam takową knigę :banghead: tyle że najszybciej mogę Ci pomóc w sobotę, określ co konkretnie potrzebujesz (brak mi chęci i czasu do skanowania całości) :evil: zobaczę ile tego jest i najwyżej porobię na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 :banghead: kurczę fajnie by było jakbyś zeskanował całość uratowałbyś mnie :evil: jeśli dasz radę to całość z pewnością wielu forumowiczów będzie Ci wdzięcznych w tym najbardziej ja :mrgreen: dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam :banghead: Ta instrukcja będzie w całości za jakieś 2 dni na stronie :www.wsk.hk.pljest to strona forum umieszczonego w moim podpisie :mrgreen: [ Dopisane: 06-02-2006, 19:32 ]no jest już ta instrukcja w dziale DOWNLOAD :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi