Smok Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 witam czy któryś z kolegów ma może katalog części lub instrukcję tegoż wiatropęda jakim jest jawka 50 mustang?? Pilnie potrzebuję bo chciałbym wyremontować ją jak najszybciej i dokładniej z góry wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam. Posiadam chyba wszystkie dokumentacje na temat tych sprzętów. Jeśli jest ktoś zainteresowany wysyłam na maila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 nie mam ksiazki ale rozebralem i skladalem tego "wiatropęda" juz dwa razy doszczetnie włącznie z silnikiem tak więc moge zaoferować pomoc słowną. Moj nr gg. to 4645953 pytaj o co chcesz postaram sie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam :lol: :lol: powinienes poszukac na allegro tam sa takie zeczy wiem bo kupowalem instrukcje do rometa ogara 205 :lol: :lol: Visitor mam pytanko ile pojdzie ta twoja jawka????? prosze szybko odpiszPozdrawiam :mrgreen: MUMA :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Witam :lol: :lol: powinienes poszukac na allegro tam sa takie zeczy wiem bo kupowalem instrukcje do rometa ogara 205 :lol: :lol: Visitor mam pytanko ile pojdzie ta twoja jawka????? prosze szybko odpiszPozdrawiam :mrgreen: MUMA :mrgreen: :DTo sie wyfrajeżyłeś jednym słowem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 posiadam insktrukcję ale po czeskujak cos na PW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 posiadam insktrukcję ale po czeskujak cos na PW :DJa mam polską, od Astera. Zresztą już napisałem chyba wszystko w pierwszym poście... Mam chyba wszystko do jawki co tylko było :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Muma wiesz jak mnie denerwujesz...twoje posty sa bezsensowne...nie lubie jak ktos pisze cos w stylu "tez tak mysle" i owgole bijesz posty jak po**bany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Mam instrukcje po polsku jak cos to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 wielkie dzięki już mam katalog i instrukcję a tak przy okazji to przydałoby się zarezerwować jakiś serwer na obstrukcje i katalogi np, do rysi, żaków, komarków, simsonków sr2 i innych wiatropędów takie książeczki cieszą oko gdy spojrzy się w garażu na kupkę części wiszącą na ścianie :buttrock: 2. Jawka pojedzie tyle ile trzeba chociaż czasami więcej :lol: 3. Na sezon już będzie po remoncie więc wrzucę jakieś fajne zdjęcie :mrgreen: 4. Poszukuję usilnie miseczki ściekowej do gaźnika jak by ktoś miał to proszę o kontakt5. DZIEKI za zainteresowanie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi