piasektt Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Witam Znacie jakieś sklepy internetowe, wysyłkowe. Które prowadzą okleiny! Na allegro tylko jedna http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84305856 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 http://www.olekmotocykle.pl/index.php?site...idK=132&idP=134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 dzięki, znalazłem co potrzebowałem. Tylko ta cena 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Sprowadzałem niedawno z USA dla siebie poszycie i okleinę i nawet z doliczeniem wszystkich dodatkowych kosztów wychodzi taniej niż tutaj. U nas za same naklejki 228zł (z tego co widziałem)Za poszycie 198zł :? Mam na sprzedaż drugie poszycie N-Style do SX/EXC 03-04 i oddam duużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Sprowadzałem niedawno z USA dla siebie poszycie i okleinę i nawet z doliczeniem wszystkich dodatkowych kosztów wychodzi taniej niż tutaj. U nas za same naklejki 228zł (z tego co widziałem)Za poszycie 198zł :? Mam na sprzedaż drugie poszycie N-Style do SX/EXC 03-04 i oddam duużo taniej. Modest musiałbym sobie też srowadzić z USA od tego kolesia co ty napisałem do niego i aktualnie nie ma ale napisał że to jest do zdobycia. jak bym brał to bym wzioł więcej żeby się opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 witam!Dlaczegote okleiny takie drogie?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 W USA nie są droge http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1QQfrpp...assZbuddyhopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 taniutko....a orientuje sie ktos ile kosztuje przesyłka takiej okleiny?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 ok. 80zł, do tego ok. 50zł wpłata poprzez Western Union.Bank zdziera jeszcze więcej niż WU (od 50zł w górę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 opłacało by sie to sciagac z USA ale w duzych ilościech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 A gdzie można kupić jakieś pojedyncze naklejki firm motocyklowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 u olka, allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi