kedzior Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 po pierwsze chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość załozenia grubej oponki na felge tzr.. czytałem o takich sprawach w necie ale nie podawano szczegółów?? a drugie pytanko odnosnie koncówki tłumnika... chodzi mi żeby była grubsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Jets pewna tolerancja felgi w stosunku do opony tzn. możesz założyć niedużo większą opone choć niktórzy tego nie polecają, a co do tłumika to byś go musiał sam jakoś zrobić tzn. np. kupić jakiś wydech wybebeszyć go całkowicie a potem włożyć w niego ten mniejszy od tzr., ale to dużo zabawy z tym itd., bo nie możesz dać do 2T wydechu od 4T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 adres stronki: http://www.autoscout24.dewitamto jest bardzo dobry adres stronki o motorkach :lol: masz u mnie plusa "KEDZIOR"Pozdrawiam MUMA :D :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Co do Silnika Tzr;]Mianarelka Am 6:P FAbrycznie Osiągi Dobre;] Do zyczenia pozostawia strasznie maly moment obrotowy przy dolnej fazie obrotow:PNo ale PO Tuningu Silniczek potrafi sie wkrecic na grubo ponad 12 tys:Da na 6 biegu wskazoweczka rowniez smyra 12 tys:D Ogolnie jechalem 134kmh TZr 80 niewierzylem dopuki sam tego niezobaczylem:P:P Smniechy hihy byly z Ravala a jednak osiągnela taką predkosc:PNo ale Malossi,polini i hebo robi swoje:Ppozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Co do Silnika Tzr;]Mianarelka Am 6:P FAbrycznie Osiągi Dobre;] Do zyczenia pozostawia strasznie maly moment obrotowy przy dolnej fazie obrotow:PNo ale PO Tuningu Silniczek potrafi sie wkrecic na grubo ponad 12 tys:Da na 6 biegu wskazoweczka rowniez smyra 12 tys:D Ogolnie jechalem 134kmh TZr 80 niewierzylem dopuki sam tego niezobaczylem:P:P Smniechy hihy byly z Ravala a jednak osiągnela taką predkosc:PNo ale Malossi' date='polini i hebo robi swoje:Ppozdrawiam[/quote']Aż ciężko uwierzyć. Niema chu*a, żeby tyle było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Na pewno oponka na tył 130/70/17 powinna pasować a co do wydechu to najczęściej do takich motorków wkładają wydech od 600 (ki) lub dorabiają wydechy na własną rękę . ja w swojej tzr 50 mam wydech dorabiany ( w środku jest seryjny a na zewnątrz wygląda jak by był conajmniej od 600 :D i bardzo dobrze się prezentuje i brzmi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ja w swojej tzr 50 mam wydech dorabiany ( w środku jest seryjny a na zewnątrz wygląda jak by był conajmniej od 600 i bardzo dobrze się prezentuje i brzmi )nie ma to jak "tjuning" fajnie że masz cylinder tuningowy i zablokowany na wydechu motocykl :] :D http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 nie ma to jak "tjuning" fajnie że masz cylinder tuningowy i zablokowany na wydechu motocykl :] seryjny chodzilo mi w sensie wyglądu bo to jest tumnik tjuningowy tyko że go obudowalem a jak nie masz co pisać to lepiej nie pisz nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 nie ja nie mam czego pisać tylko ty nie potrafisz sie zdecydować na to co mówiszSeryjny czy tuningowy? http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Mam tłumik tuningowy który obudowałem i tera wygląda jak od 600 ki a nie od 50 ki [ Dopisane: 06-02-2006, 16:40 ]w sensie seryjny mialem na muśli wygląd tłumnika i koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 a jaki jest kosz takiego gotowego wydechu od 600 setki?? a jaki jest koszt wykoniania......?? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 a jaki jest kosz takiego gotowego wydechu od 600 setki?? a jaki jest koszt wykoniania......?? Twisted Evil poraz setny nie możesz wsadzić tłumika od 600tki, bo to są 4T. możesz kupić taki tłumik i sam go przerobić żeby pasował, a cyny najlepiej zobacz na allegro, bo są naprawde przeróżne (np. loevince sbk - ok.600zł-nowy itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Motocykl: komar2351 a jaki jest kosz takiego gotowego wydechu od 600 setki?? BUhahahahah powodzenia :mrgreen: . www.allegro.pl Nie wiem po co takie idiotyczne pytania. Wystarczy przejrzec aukcje i odrazu wiemy co ile kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 WITAM! myślałem o kupnie yamahy tzr 50Czytałeś to w ogóle ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Cytat: WITAM! myślałem o kupnie yamahy tzr 50 Czytałeś to w ogóle ?!Nie :mrgreen:TZr'a też 50cm3 w 2t wiec wydech sie zupelnie nie nadaje m.in. dlatego ze srednica wewnetrznej rurki jest ok 2 razy wieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi