LAMASSU Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 i w ogóle kto kupuje R6 żeby walic takie trasy...Ci panowie chyba nie maja dla siebie litości a co maja zrobic jesli konkretne winkle to okolice Martin Slowacja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 A co do roznic w osiagach miedzy R6 a F4, to mialem okazje sie kilka razy sprobowac z taka (rocznik 2004) i do konca czwartego biegu... byłem z przodu Ale z drugiej strony w takim wyscigu spora czesc sukcesu to sam start. i umiejetnosci ridera i waga zawodnikow i warunki atmosferyczne w zimbabwe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 gdyż nie jeden raz pisał że wcale nie zostaje w tyle za kumplami na r6. zauwazylem ,ze teraz troche oni gdzies z tylu zostaja :? :? :? ale to kwestia treningu :lapad: Moja brygada i pierwsze stawianie Hondy na kolo w Galeri osobistej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 a co maja zrobic jesli konkretne winkle to okolice Martin Slowacja Po takiej trasie na R6 odechciało by mi się tych konkretnych winkli :-) Pozdrawiam i podziwiam wytrwalców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 A jak z awaryjnoscia??Rozumiem ze f4 jest mniej awaryjna od r6,ale czy wogole bezawaryja???I jak sie bedzie psrawowalo przy moim wzroscie 182cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Przy tym wzroscie wszystko jest jeszcze okej... Jedyna wada fabryczna F4 jest napinacz rozrzadu ktory trzeba wymieniac czesciej niz u innych... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ale czy wogole bezawaryja???Ia jakie moto jest wogule bezawaryjne wszystko zalezy na co trafisz. mam 25tys przejechane i tylko z zachcianki naped wymienilem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 A jak z awaryjnoscia??Rozumiem ze f4 jest mniej awaryjna od r6,ale czy wogole bezawaryja???I jak sie bedzie psrawowalo przy moim wzroscie 182cm. Ja przy zwroście 188 cm nie mam żadnych niedogodnosci-siedzi sie dobrze a troche dłuzsze trasy nie stanowia problemu oczywiscie bryła motocykla moglaby być odrobine większa ale nie narzekam.zero problemów. Nie zastanawiaj sie tylko kupuj bo zauważylem ze ilość posiadaczy cbr wzrasta w szybkim tempie :P ostatnio każdy chce mieć f4 :lapad: [ Dopisane: 02-12-2005, 10:37 ]PS. LAMASSU VTR W GALERII OSOBISTEJ TO TWOJ NOWY NABYTEK CZY DOPIERO SIE PRZYMIERZASZ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ostatnio każdy chce mieć f4 Very Happy No bo jak taka elita ma F4 to reszta bierze z Nich przyklad :P Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieniek123 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Dzieki za odpowiedzi.Zobaczymy na wiosne.Jednak wyboru dokonalem juz teraz :P TYlko F4. Legut kiedy do mnie przyjedziesz?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 a rozwazales jakies inne opcje? np: do Glodwinga sie przymierzales? dobry turystyk... moze on bedzie pasowal.. :roll: :roll: just kidding :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 PS. LAMASSU VTR W GALERII OSOBISTEJ TO TWOJ NOWY NABYTEK CZY DOPIERO SIE PRZYMIERZASZ??no przydal by sie taki vtr do stajni :P Slowak mi go na chwile udostepnil ale dla pasazera to tam z tylu tylko sklejka skaja obszyta :? gdybym jezdzil tylko solo to juz by byla moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Legut kiedy do mnie przyjedziesz?? Twisted Evil Jak tylko bedzie cieplo ;-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ale dla pasazera to tam z tylu tylko sklejka skaja obszyta a nie ma moze jakiś akcesoryjnych siedzeń dla pasażera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 lukazzz - widocznie koledzy twoi co maja r6 z 2004 roku nie umieją na niej jeżdzić. F4 z R6 z 2004 roku nie ma szans. To że ich wyciołeś to głownie zasługa twoich umiejętności, albo braku ich umiejętności. Rozbawił mnie twoj post. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi