Strzalek Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 a co do KTM to patrzyłem ze wazy ona 136kg z rozrusznikiem w pełnym wyposazeniu (podnózki pasazera uchwyt pasażera kierunki itd) wiec mysle ze bedzie trszke lzejszy tylko nie wiem czy to jest masa podana z załadunkiem czy bez;/ Troche mała ta waga pozatym napewno podawana na sucho. Jeżdizłem 2 egzemplazami takich ktmów a jednym nawet dostyć czesto bo to motocykl mojego kolegi. Czasem nawet zsiadałem z DR i wsiadałem na LC4 i róznice w wadze czuje sporą.Spowodowane to może być też tym, że motocykl jest wyższy i dlatego takie są moje odczucia.Zadzwoń do motodoktora, bo u nas ktoś chyba ma takiego na sprzedanie. Albo mozesz podjechać i zabaczyć na własne oczy jak to wygląda. Daleko nie masz bo jakies 15 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Co do te 410 to podam ceny podstawowych części, które dostałem w odpowiedzi na maila do http://www.husqvarna-motocykle.pl/ Łańcuch rozrządu (musi być tylko oryginalny ponieważ w 410 nie sprawdzają sie inne ) - 280PLNTłok 650 - 700 PLNKorbowód do 1000 PLN - W PRZYSZŁOŚCI BĘDĄ DUZO DUZO TAŃSZE .Filtr powietrza - do 70 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 tansze korby znaczy z chinskiego gumoplastiku :D :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 a jak ze spalaniem tego KTM?? Czy duzo takkowy pali?? Strzałek jakbyś miał doradzić to dr lc4 czy moze jakis inny??Chodzi mi o motor 2 zadaniowy którym bedzie można zrobić trase kkilkuset km ale takrze wasze Ostródzkie trasy przeleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 a jak ze spalaniem tego KTM?? Czy duzo takkowy pali?? Strzałek jakbyś miał doradzić to dr lc4 czy moze jakis inny??Chodzi mi o motor 2 zadaniowy którym bedzie można zrobić trase kkilkuset km ale takrze wasze Ostródzkie trasy przeleciec DRki po XT nie bierz bo niewarto, Róznaca nieduża i szybko Ci sie znudzi. Ja wzielem KLXa ale to tylko w teren. Mysle ze lc4 600 ( 620) byłby dobry. Taki jak np ten czarny co z wami wtedy jechał. Tyle, że na trasie kilkuset km to całe oponki zjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 nie no ja mam zamiar kupic 2 komplety kól nigdy nie chciałbym jezdzic na kostkach po asfalcie szkoda kasy i szkoda pupy zaduze drgania na kochach i jak sie tanczy ten tylko to wie kto choc raz sprobował leciec na na kostkach powyzej 120km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 e no leciallem 160 na kostce :D :mrgreen: :) ale wrazenia niesamowite 8) :D zreszta enduro powyzej 120 i tak ciezko sie jedzie ze wzgledu na brak owiewek a dobra markowa kostka nawet uzywana polata ze 4 tys w roznym terenie wliczajac duzo asfaltu ja mialem dunlopa na tyle to 4 tys przelatalem i jeszcze polowa zostala Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 zreszta enduro powyzej 120 i tak ciezko sie jedzie ze wzgledu na brak owiewek a dobra markowa kostka nawet uzywana polata ze 4 tys w roznym terenie wliczajac duzo asfaltu ja mialem dunlopa na tyle to 4 tys przelatalem i jeszcze polowa zostala cieżko sie jezdzi powyzej 120 bo kask jest lipny tzn kaczor nie nadaje sie do jazdy szybkiej daszek przeszkadza jezeli masz 2 kaski to z szybka jest lepszy cichszy ale nie do terenu [ Dopisane: 03-02-2006, 11:04 ]a co do KTM to chodzi mi o ta aukcje http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M122158 jak gadałem ze sprzedajacym powiedział ze niemiec nim po miescie tylko jezdził i na zdjeciach nie widac zeby ktos nim szalał bo wyglada na zadbanego i nie zauważyłem zeby silnik był porysowyan wytarty od butów ale to tylko moje zdanie a co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 heh sprzedajacy powie ze nowka funkiel nie smigany co by sie pozbyc padaki kazde moto bez wzgledu na to co gada sprzedajacy trzeba dokladnie ogladnac Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no mi sie wydaje ze motor mozna ocenic juz po samym wygladzie bo wtedy widac czy ktos dbał a poza tym w puszka po filtrze powietrza także dużo mówi no dogłębne ogladanie to podstawa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no nie do konca moja kawa rowniez wygladala na zadbana jak kupowalem orginalny lakier nie porysowana nie pordzewiala nic nie puka nie stuka a musialem zrobic remont silnika (tuleja cylindra ,pierscionki ,pompa cieczy,docieranie zaworow z uszczelnaiczami i walek zdawczy ktory ciagle zostaje do zrobienia na cacy) a z wygladu naprawde nic jej nie brakowalo wiec wole aby moto bylo porysowane i zdeka podrdzewiale ale mialo zdrowy silnik nie wymagajacy inwestycji Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 NIe zawsze mozna oceniac, bo to moze wprowadzc nas w blad i spore koszty. Np. zawodnicy motoGP kupujac nowy motoocykl zdejmuja plastiki i zakladaja stare, zjechane. A gdy chca sprzedac to zakladaja nowe, lsniace, i sa szczesliwi. Co z tego ze plastiki ladne i kolorowe, jesli silnik nadaje sie do kapitalnego remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no wiec na co co zrobic na co jeszcze zwrócic uwage tak naprawde to jest loteria nigdy nic nie wiemy dowiemy sie po kilku tygodniach użytkowania co i jak dotałem od typa zdjecia duzego formatu jedyne na co zwrociłem uwage to to ze tarcze sa pordzewiałe czyli ich ranty i mocowania ale nie wiem co to moze oznaczac, ze był uzywany terenie? a moze to po prostu od wody nie wiem na silniku nie widac typowych otarc od butor enduro sa nieznaczne ale nie odsłaniajace gołej stali [ Dopisane: 04-02-2006, 10:34 ]a ile cie ta kapitalka wyniosła??? [ Dopisane: 04-02-2006, 10:37 ]nitroman a nie widziałes ze silnik kopcił?? że słabo ciagną bo mi sie wydaje ze tylko takie sa objawy ze silnik jest doje**** no chyba ze ktos dolał moto-doktor'a no i wtedy jest po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 uwage to to ze tarcze sa pordzewiałe czyli ich ranty i mocowania ale nie wiem co to moze oznaczac' date=' ze był uzywany terenie? a moze to po prostu od wod[/quote'] To znaczy, że sporo stał. Dużo o zużyciu mówi na puszka filtra a raczej jej wytarcie. Tak z obrazka to za dużo nie wywnioskujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no własnie mam dobrej jakosci zdjecia ale nie wiem jak je zamiescic :? zielony jestem w sprawach komputera :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi