OstekZZZ Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Co sądzicie o takich gumach http://www.supermotojunkie.com/showthread.php?t=11854 http://duke.usask.ca/~deb666/dirt-street_bike.htm chciałbym takie gumy założyc do supermoto ,na koła enduro narazie mnie niestać i to by było czasowe rozwiązanie do lajtowego latania w średnim terenie ,jak myslicie ,zda to egzamin i czy gdzieś u nas takie gumy dostane?? żeby pierwsza fota się wyswietliła to chyba trzeba sie zarejstrować na supermotojunkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 nie sądze żeby się to sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 nie no pomysł dobry tyle że jezeli znajdziesz takie gumy to edzie git, przyczepność napewno w terenie ci to załatwi, gożej z wybieraniem dziur i nierówności przez małe koła jeśli gumy bedą tanie to będzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 gumy gumami ale ja jestem pod wrazeniem fotek z drugiego linka 8O nigdy nie wpadl bym na to zeby ze sporta "zrobic" crossa 8O :) z drugiej strony to az zal tak katowac ta cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 hehe,jak ktoś nie ma co robić zimą i ma dość kasy to czemu nie ,ale po polu zap...groznie,ciekawe jak to zawiecha wytrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Wydasz kase teraz na opony a potem, będziesz musiał drugi raz to zrobić jak kupisz koła enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 z kołem do tyłu nie powinno być problemu, bo miałem kostke w DR650 a tam są 17" koła, a przód to wymiar ten sam,ale wypadało by aby był węższyrozwiązanie nie jest głupie z tymi oponami, napewno tańsze jak koła z 3000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 mitas robi model c-02 17" , obecnie mam tą opone tylko że 18" i uważam że był to strzał w 10 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 nie rob tego !! straszna glupota motocykl na malych kolach w terenie gorzej sie prowadzi. Wiem z doświadczenia, gdyż mialem moto na malych kolach i wiem ze po piachach np. fużo gorzej sie jezdzi niż na typowych enduro lub MX. Moim zdaniem to nie ma co sie rwac z motyką na słońce. Uzbieraj po mału dźięgi dźięgi i kup typowe enduro. bo takie opony to wyrzucone hajsy POZDRO 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 problem z doostaniem nie bedzie ale nie wiem jak to bedzie w proaktyce ale mysle ze sup[ermoto to nie terenowy motor inne zawiedszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 zawieszenie mam te same co w suzuki RM 250 w pełni regulowene ,zarówno przód jak i tył ,ale już olałem te opony ,zbieram na koła ,dostane jakieś tansze prawdopodobnie u Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 no jak czytałem o drz to miał inne amortyzatory krotsze skoki i twardsze bardziej uliczne zawieszenia ale nie wiem jak jest naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 przednie napewno jest z RM 250,to wiem na 100% a tylnie niewiem ,ale tez jest regulowane,poza tym był o tym wątek na www.supermotojunkie.com. ludzie zakładają do DR_Z SM joła enduro i latają po torach skakają itp. tak że z zawiechą napewno nie będzie problemu ,tym bardziej ża ja to będe urzywał do amatorskiej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 nigdy bym nie pomyslal ze cbr-ka mozna latac po polu i to na gumie a propo tych opon to lepiej kupic cale kola bo na wiekszych w terenie lepiej sie lata wiec spokojnie kasy uzbieraj i bierz cale kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstekZZZ Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 a nie wiećie gdzie można jeszcze tanio załatwić koła(felga,szprychy,piasty+poskładanie tego do kupy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi