Skocz do zawartości

muszę sprzedać honde x11

Rekomendowane odpowiedzi

oprocz tego ze komis, co moim zdaniem jest niepotrzebne, bo i tak prowizje dajesz, to najlepiej dac ogloszenie do gazety motocklowej o charakterze gieldy, tym bardziej ze wysylas je tam za darmo a kosztuje Cie tylko znaczek pocztowy, no chyba ze chcesz w super kolorowej ramce na pol strony to i zaplacisz odpowiednia sume :D a z komisem daj sobie spokoj, wiekszosc chyba je troche omija, bo wg mnie sa tam zawyzone ceny, a to co mialbys im dac na prowizje to mozesz poswiecic na utargowanie dla klienta z ogloszenia

[ Dopisane: 14 ]

przynajmniej beda dzwonic do posiadacza i bedziesz wiedzial ze ktokolwiek sie interesuje, a komisie to powiedza Ci tyle, ze ktos ogladal, ale nie pytal...

Widzialem twoją X11 w komisie, ale cena jaką zaśpiewali może zniechęcać. Teraz dokładnie nie pamiętam jaki przebieg i jaki rocznik miała twoja X11 ale kilka miechów temu porównywałem z kilkoma ofertami z allegro i wypadało gorzej. Pamiętam że identyczną cenę miał sprzęt o rok młodszy od twojego.

z komisem daj sobie spokoj, wiekszosc chyba je troche omija,

Nie omijaja ci, ktorzy sa w stanie kupic tylko na raty...

Sam mialem ten problem. Mimo najnizszej ceny na np. allegro, wystawieniu we wszystkich gazetach, zainteresowal sie tylko jeden czlowiek i to na dodatek z forum... :D

Juz zmienilem zdanie co do sprzedazy ale na przyszlos widze ze lekko nie bedzie :?

moja honda jest z 2000 roku przebieg ma malutki prawie nówka bo 12000 orginał kupina od pierwszego własciciel który nakręcił w ciagu dwóch lat zaledwie 4000 ja nie jeżdze od czerwca bo wstawiłem do komisu.mam małego synusia i musiałem troche pozmieniać w zainteresowaniach.wystawiłem ją za 20000 bo w porównaniu z innymi furami tj w większości( sam jeżdze od14 lat na takich sprzętach) niema zednych ukrytych historii.cena jest oczywiście do negocjacji.pilne jest bo spłacam kredyt i to mnie zrzera. w innym wypadku nigdy bym tej fury nie sprzedawał jest zajefajna.

Siema,

w tym roku sprzedawałem XXa. Wrzuciłem na www.otomoto.pl, automatycznie też się wyświetlało na Allegro. Sprzedałem chyba po drugim wystawieniu chyba w sierpniu jakoś.

Koszty sprzedaży minimalne, dość duży odzew. Nigdy bym nie dał do komisu. Prowizję płacisz, oferta mniej atrakcyjna i nie wiadomo, jak będą traktować Twoją małą ...

PZDR

J