Demus2 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam wszystkich. Przymierzam się do wymiany łożysk główki ramy oraz uszczelniaczy widelca w mojej Cebrze. Zastanawiam się czy można to zrobić we własnym zakresie i czy nie będę potrzebował jakiś nietypowych narzędzi. Może ktoś to już robił, mógłby coś podpowiedzieć i polecić jakiś dobry sklep z częściami, który prowadzi sprzedaż wysyłkową? Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 sklep: www.larsson.plCo do wymiany to myślę że sobie poradzisz bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYS Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 jeśli cokolwiek wiesz o mechanice to nie pwinieneś mieć problemów pamiętaj tylko nic na siłe i uzywaj dobrych nażędzi bo jak będa lichej jakosci tylko zniszczysz sruby, łożyska jeśli kupiszkpl.powinny być z uszczelniaczami stare się najczesciej niszcza powodzenia :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Tu masz o uszczelaniczach. http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423...23,1976940.html O łożyskach główki ramy też pisałem, jednak nie ma tego w necie. Korzystając z opcji "szukaj" znajdziesz wiele tematów. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demus2 Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 No to zamawiam częśći i biorę się do robotę. Dzięki za pomoc i niech moc będzie z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi